2018-05-16 190 views
新開青衣城二期~茶廳進店後🌞陽光普照,從玻璃窗曬入店內,氣氛溫暖。點一份全日早餐,可謂新一天已經完美了一大半額外:店內簡潔美麗!全日早餐🥣有齊茄汁焗豆、田園沙律🥗和風汁,脆煙肉,特別牛仔腸好好味啊今日去左tst厚福街食我最鐘意食ga牛油果全日早餐😋我成日都吾知訓到幾點,呢到全日都有早餐食,最岩我食🤣呢個餐有菜,🍆,蕃茄,腸仔,蛋,仲有最岩女仔食ga牛油果。非常之健康。另外仲有芝麻醬雲耳伴豆腐,值得一試。最後加多杯非常特別ga火龍果紅茶乳酪,好清新。❤另一份早餐 :彷鮑片火腿絲通粉配牛油餐包,同相食到係誠意之作,因為食完唔口渴,好食冇乜落味精竟然仲有出色甜品:薑汁法式焦糖燉蛋配豆腐雪糕$38 熱情果脆脆灑面好特別,格外fresh 有驚喜豐魔推介飯::招牌茶廳焗豬扒飯(轉埋黑毛豬)黑毛口感好爽口,又幼滑,抵鑽!
點一份全日早餐,可謂新一天已經完美了一大半
額外:店內簡潔美麗!
有驚喜
2018-05-15