2021-09-23 320 views
【#肥波茶記系列】食早餐都應該要有返啲排場🍳🍞🍜☕️等我下次拎返隻LC碟出黎用下先(肥成應該會話我痴線😂)🎈星期日要食早餐!平時飲代餐做早餐嘅肥波通常星期日都會同肥成食豐富嘅早餐,一餐當兩餐,就會飽到唔使食lunch架喇😂 今日終於可以為大家介紹我地嘅飯堂「加力飯堂」💛🎈兩份早餐$71,外賣自取有9折$64💵超抵!我食沙嗲牛肉麵🍜(唔記得左轉通粉呀⋯⋯我無食公仔麵好耐架喇⋯⋯)+火腿奄列+脆豬;肥成係香烤雞扒+煎蛋🍳+茄汁豆+香腸+多士🍞早餐供應到11:30am,訓晏少少都仲有得食😋🎈沙嗲牛肉麵(外賣拎左返屋企擺左一陣先食)好香好濃味,沙嗲汁我覺得就唔重花生味嘅,係細細個食開嘅茶記味道; @satayyellowbeefhk 要黎試下💛火腿奄列唔會煎到好老,仍有少少蛋液留係裡面,滑嘟嘟der😋脆豬好好味,牛油配甜甜嘅煉奶,加$2將多士轉脆豬都抵😆📍加力飯堂 @garlickitchen_wts 📍黃大仙竹園金鳳街5號地舖

📍加力飯堂 @garlickitchen_wts
📍黃大仙竹園金鳳街5號地舖