2017-10-07 837 views
今日在中山游泳池游完水🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️就在那附近找地方補充一下能量。💪🏻💪🏻我地行咗一陣 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️見三洋餐廳有不同選擇的早餐 價錢都抵食 所以就入去試試。😋😋這裡不是很大 但都多客人 侍應都好多人5個左右 佢地動作手腳都好快 又會互相講下笑 氣氛都幾好😂😂我地叫咗2個早餐早餐A 及 早餐F 飲熱檸水及杏仁霜早餐A 鮑魚絲火餐通粉加炒蛋配提子餐包都幾大碗 通粉軟硬適中 蛋好滑又唔算少 仲有蕃茄青瓜配菜 幾有心思早餐F 蕃茄薯仔肉碎螺絲粉配奶醬厚多士好入味 螺絲粉好多好食 又有好多蕃茄薯仔肉碎 每口都有湯加配料 好味 多士好脆 又多奶 食完超滿足開心 飲品普通

我地叫咗2個早餐

食完超滿足開心
跟餐飲品

飲品普通
2017-10-07
$32 (Breakfast)
早餐A
跟餐提子包炒蛋