2023-02-17 916 views
今日申請早放工原因係要去旺角大球場睇阿仔足球比賽!趁有些空閒就入左位於亞皆老街嘅龍城冰室~一人之境嘆番個豐富下午茶先!☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️入到冰室環境地方很大!亦有好多卡位供應 ,實行自己一個慢慢享受!冰室職員個個馬不停蹄落單、餸菜及清潔,睇得出佢哋係一班勤力的職員🧔🏻🧑🏽🧑🏽‍🦱👩🏻‍🦱👱🏼‍♀️餐牌方面:亦有很多選擇~包括:早餐、午餐、常餐茶餐及晚餐!總有一個餐啱大家食!😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤😋🤤因為自己太肚餓關係所以我叫咗一個茶餐加一份特厚花生西多士🧇🥔🧄🥦🥤🐔🧇🧇 🥜🥜單叫:特厚花生醬西多士 $28西多士一定要趁新鮮熱辣辣食先好食!一嚿一嚿慢慢切來品嚐就至啱!好享受呢個感覺! 外脆內軟中間夾住花生醬特別好味!中間牛油趁熱滲入多士面層額外超正!獨立包裝嘅蜜糖任你喜好加多少! 好味道及滿足 😋😋😋😋😋😋😋😋🧄🐔🥔🥬 蒜蓉雞扒椰菜配德國腸及焗薯加凍檸茶🥤🧊 $68呢碟下午茶令我好滿意尤其是焗薯🥔因為好欣賞廚師洗到個薯仔外皮好乾淨,焗薯口感非常‘’粉‘’再加少少胡麻醬・都係第一次嘗試食!蒜香汁好多蒜蓉令到沾上雞扒都好惹味!雞扒肉汁嫩滑,外皮炸得香脆!呢個餐冇得輸!🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

🧇🧇 🥜🥜單叫:特厚花生醬西多士 $28

🧄🐔🥔🥬 蒜蓉雞扒椰菜配德國腸及焗薯加凍檸茶🥤🧊 $68
呢碟下午茶令我好滿意
尤其是焗薯🥔因為好欣賞廚師洗到個薯仔外皮好乾淨,焗薯口感非常‘’粉‘’再加少少胡麻醬・都係第一次嘗試食!蒜香汁好多蒜蓉令到沾上雞扒都好惹味!雞扒肉汁嫩滑,外皮炸得香脆!呢個餐冇得輸!🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

整體內說:這間餐廳食下午茶感覺很不錯!多款選擇!仲可以在店舖買一個個出名麵包做早餐!🤤🫓🤤🥖🤤🥐🤤🍞🤤🥨🤤🥯
2023-02-15
$100 (Tea)
  • 蒜蓉雞扒配意式腸焗薯
  • 特厚花生西多士