2017-12-14
前晚去左始創呢間餐廳食飯(係佢既同事介紹,話啲野食唔錯)。可能係閒日晚餐時間都唔使等位。睇個樣應該係出名食海鮮(menu好多有龍蝦既配搭)首先叫左兩個前菜小食,有呑拿魚他他配火箭菜同buffalo wings。呢個呑拿魚他他幾好食,個texture, 啲汁同火箭菜同個魚係夾得到,好fresh既感覺!水牛城雞翼就略嫌汁唔夠濃唔算太入味,可以唔試。叫左個三文魚茄汁意粉。呢個我都覺得𣎴過𣎴失,但意粉就略為淋左少少。但個汁係幾好味。仲有叫左個豬手。分量大,熱辣辣,個皮脆卜卜,有得揀汁(黑椒、蒜蓉、、) 汁可以另外上。仲有薯蓉襯係下面(但覺得薯蓉偏淡,可能要配番個汁會夾啲)。唔錯既,可以再encore !P.s. 食到咁上下有音樂人唱歌都幾大聲,一班人圍威喂都可以接受,如果會有情調或者要傾野可以會講得有啲嘈。
水牛城雞翼就略嫌汁唔夠濃唔算太入味,可以唔試。