2022-07-07
呢間外賣小店成日見到好多人去幫襯 佢位於旺角中心外邊 唔算偏僻 店舖細細主打做外賣 隔住個玻璃可以見到師傅炒麵🙈 放眼望落去好吸引 佢哋主打鐵板燒面 亦都有炸物、鵝肝、燒牛柳等 睇落去都好吸引 全部都係即叫即做 熱辣辣 等候時間好快唔算耐☺️🍜鐵板炒烏冬 💰38(炒烏冬+牛柳+一休醬汁)嚟到呢間鐵板燒一定要試吓佢嘅烏冬 烏冬炒到好乾身 可以喺玻璃望到師父炒烏冬 再加埋佢哋秘製嘅靈魂醬汁 烏冬索晒醬汁既香味 我揀既牛柳絲之外 有咬口唔韌 另外仲有柳菜同冬菇絲 面層會鋪滿木魚絲 份量豐富抵食!🐥雞皮餃子一份有四件 雞皮好脆身 食落去唔會好油膩 裏面包着餃子餡 完全冇澱粉質🤣🤣🤣邪惡得來好似好健康😂啱晒我 再加埋沙律醬 真係好惹味!!
🍜鐵板炒烏冬 💰38
(炒烏冬+牛柳+一休醬汁)
🐥雞皮餃子