2023-02-21 22 views
🐈✨✨✨✨✨🍽️ 串燒陣📍 旺角通菜街1號威達商業大廈地下M號舖 #旺角eatmeow好 #九龍eatmeow好 Blue monday 唔想煮飯同男朋友去旺角搵嘢食,又試咗串燒🤣👨🏻‍🍳🤳🏻錫紙燒蒜蓉花甲花甲份量好多!無沙!👍🏻 配埋濃濃嘅蒜香味好吸引,大家嚟食可以試吓~👨🏻‍🍳🤳🏻燒豬頸肉 燒得幾香同埋淡淡肉味,唔會好膩😋😋👨🏻‍🍳✨蒜蓉燒大大茄子茄子嘅季節要返嚟了🎉d 啲茄子肉唔笠唔會一patpat好易撕開, 燒得好香👨🏻‍🍳🤳🏻燒雞皮餃子雞皮硬脆,鎖到肉汁又有好重菜味~👨🏻‍🍳🤳🏻厚切午餐肉👨🏻‍🍳🤳🏻燒特色土豆片厚切午餐肉同土豆片都係每次食串燒必叫 ~土豆片軟身但都有脆口感呢座大廈都有好幾間出名嘅食肆, 串燒陣開係度其實都幾聰明,一入嚟就見到之餘,我見好多上到去無位嘅人返落嚟都會揀呢度食~ 串燒陣同另外幾間之前食過嘅串燒店嘅裝修好似😳 不過調味上都有啲分別,我地永遠都係試小辣,呢間overall 啱想食串燒不過唔想太重口味嘅人 ✨
🐈✨✨✨✨✨
🍽️ 串燒陣

👨🏻‍🍳🤳🏻錫紙燒蒜蓉花甲

👨🏻‍🍳🤳🏻燒豬頸肉
燒得幾香同埋淡淡肉味,唔會好膩😋😋

👨🏻‍🍳✨蒜蓉燒大大茄子

👨🏻‍🍳🤳🏻燒雞皮餃子
雞皮硬脆,鎖到肉汁又有好重菜味~

👨🏻‍🍳🤳🏻厚切午餐肉
👨🏻‍🍳🤳🏻燒特色土豆片
厚切午餐肉同土豆片都係每次食串燒必叫 ~
土豆片軟身但都有脆口感