2023-11-23
🔸Donuts Baba🔸🔆係旺角行到去銀城門口,總會見到有個人拎住個雪糕牌企係到,寫住10蚊2球,唔知大家有冇見過。個日一落到去,就見到一條小龍係到排隊,原來大家都係買雪糕!!!睇黎有啲料到呀!🔆部份雪糕都係10蚊2球,但如果你想試啲特別味(e.g. 石板街,金莎等等),就要加錢啦~ 🔆繽紛樂+豆腐 $10+$5今次食嘅繽紛樂需要+$5。繽紛樂嘅榛子味好勁,食落唔會覺得係朱古力味,而且入面都有唔少榛子粒粒,我覺得好好食。豆腐味我地一開頭仲好擔心佢會比繽紛樂味搶哂focus,怕食完繽紛樂味就食唔出豆腐味。點知?! 豆腐味出奇地濃,佢當然都係味道清d嘅一款雪糕,但就唔會淡到食唔出味個種。 好食好食!,不過雪糕口感相對黏,都有少少快溶,但整體都好好食,CP值巧高呀~🔆Pleasure指數(滿分5粒🤩)🐭小姐:🤩🤩🤩🤩🦁先生:🤩🤩🤩🤩📌地址:旺角西洋菜南街2A號銀城廣場地庫B78號舖🎐Foods are powerful🎐#Pleasure食#Pleasure旺角#Pleasurer#hkfoodie #foodie #hkfood #hkeat #food #foodstagram #ho
🔆繽紛樂+豆腐 $10+$5
🔆Pleasure指數(滿分5粒🤩)
🐭小姐:🤩🤩🤩🤩
🦁先生:🤩🤩🤩🤩
📌地址:旺角西洋菜南街2A號銀城廣場地庫B78號舖
🎐Foods are powerful🎐
#Pleasure食
#Pleasure旺角
#Pleasurer
#hkfoodie #foodie #hkfood #hkeat #food #foodstagram #hongkong #hongkongfood #mongkok #icrecream #dessert #bueno #tofu #旺角 #銀城 #旺角美食 #旺角雪糕 #雪糕 #甜品 #掃街 #旺角掃街 #繽紛樂 #豆腐 #雪糕控 #甜品控 #香港雪糕 #donutsbaba