2020-06-29 110 views
今次嚟到旺角鬧市入邊一間coffee shop食lunch唔search下都唔知呢幢大廈樓上有間餐廳入到去環境都幾靚聽講佢哋係以咖啡為靈感設計呢間舖頭,佢哋仲有一啲單品咖啡豆賣,原來係佢哋自己舖頭炒嘅望落包裝都幾吸引,下次有機會可以買來試吓呢度lunch價錢唔會太貴仲會送一杯black coffee我哋一致覺得龍蝦汁闊條麵幾好食佢啲龍蝦汁唔會太假掛落闊條麵上邊又唔會太膩,我哋仲叫多咗兩杯咖啡,一杯flat white,同埋一杯黎自埃塞俄比亞嘅手沖咖啡flat white 就正常水準, 而手沖咖啡就沖得唔錯帶少少花香,仲有一啲莓果嘅味道, 第一次飲咖啡唔會抗拒佢果種,飲完反而覺得幾Fresh清新。
2019-11-20
$80 (Lunch)