放工時間尚早,諗住同朋友搵個地方hea hea,行過見佢有下午茶優惠(送飲品),就坐吓。見到好多款,朱古力都有幾款,最後叫咗個香蕉朱古力窩天(menu寫明等12分鐘🤣好搞笑,不過都好無得拗),另外加杯凍咖啡。杯咖啡都幾細,幾啖飲哂。朱古力窩夫嚟到試咗啖已經覺得伏伏地🥲有陣味嘅,但唔係朱古力味咁。口感係乾身,硬身但唔係外脆內軟,個質地似食消化餅(無咁乾嘅,只係好碎),配一小杯糖醬,但朱古力醬勁少。唯有等嗰一小球朱古力味雪糕溶擁地嘅時候當佢係醬汁,冇辦法,因為真係太乾。☹️咁樣我覺得佢買幾十蚊有啲貴,性價比好低。之前都食過佢嘅拿破崙,其實我自己覺得麻麻地唔係話特別出色。估唔到再嚟食,佢嘅朱古力窩夫都係打動唔到我。Sad不過佢外賣嘅話,有雪糕會送冰袋,我覺得都幾細心嘅同埋佢嘅侍應都好有禮貌,幾好服務
杯咖啡都幾細,幾啖飲哂。
朱古力窩夫嚟到試咗啖已經覺得伏伏地🥲
咁樣我覺得佢買幾十蚊有啲貴,性價比好低。
Sad
不過佢外賣嘅話,有雪糕會送冰袋,我覺得都幾細心嘅
同埋佢嘅侍應都好有禮貌,幾好服務