2021-07-03 2496 views
燒烤堂係我最愛既串燒黃店top1!💛❤️不過尖沙咀分店體驗極差!上次去左旺角分店,舖頭比較細,不過上菜速度有效率👍今次book左尖沙咀分店,諗住地方大d應該坐得舒服d啦。電話訂座時揀左室外,個日侍應會再打黎confirm booking。藍馬大廈大家都知等lift耐到痴線😓又熱又焗,排左勁耐上到去,點知室內壞冷氣!咁我地book左室外應該冇問題啦,點知原來full曬冇室外位😅點解d餐廳成日都book完話full左,唔係應該reserve左架咩?🤔等左大半個鐘,終於有位搬出去。室外冷氣都弱,勝在風扇多,唔算太焗促。環境唔舒服之餘,服務亦冇旺角分店咁好。可能friday night比較多客,基本上我地食緊串燒omakase🤣🤣逐串上,上完等,等完再上多一串咁大把😅最神奇係加單落錯隔離枱💔見到我個檸蜜包去左隔離,我地提佢改返枱號啦,費事上錯全部加單,點知都係冇理。結果我個檸蜜包巡遊左成間餐廳,入返廚房,塊牛油融曬先俾返我💔💔💔💔正常檸蜜包,以前係用普通麵包,今次轉左芝士麥包?😍更heavy更滋味🥐巡遊完既檸蜜包焦糖鰻魚玉子燒明太子飯團,飯團燒得太耐,乾爭爭紫菜又冧豆卜燒燶左,不過都可以接受。腐

巡遊完既檸蜜包

焦糖鰻魚玉子燒

明太子飯團,飯團燒得太耐,乾爭爭紫菜又冧

豆卜燒燶左,不過都可以接受。
腐皮餃子好細件,冇咩特別,不推薦。

雞皮墨魚滑🐥雞皮好脆又有油香👍

大至細翠玉瓜😂

咸蛋黃墨魚餅🍳好香咸蛋味😋入面有好多粒粒墨魚,口感彈牙夠曬豐富

條頸好幼既雞頸肉🐤

同上次係旺角叫左差唔多份量,不過整體感受一d都唔滿足。既然尖沙咀咁多客招呼唔黎,下次我都係揀其他分店💛

Type of Meal
Dinner