呢間居酒屋開咗唔係好耐,喺旺角比較偏嘅白布街一個唔起眼嘅角落,聽講係用日本備長炭做串燒料理,有兩層高,但其實地方就唔大,座位有限 🪑。聽講清酒都好多選擇🍶,咁我哋就上咗去2樓。前菜有薯仔沙律同魚乾 🥗🐟,都係日本常見嘅開胃前菜,然後就嚟咗幾款串燒,各款都有佢嘅特色,燒得唔錯,幾好食🍢,比較特別係佢有提燈食,好似話係母雞嘅輸卵管。最後仲有個飯,有夢王蛋🍳、菇菌🍄同雞肉🍗,都係唔錯,清酒就淨係試咗一支叫赤武純米吟釀🍶,覺得幾易入口。環境嚟講裝修得幾靚,🖼️不過要預咗啲人飲醉酒會好嘈🤣前菜🥗薯仔沙律串燒🍢提燈🍢鹽燒手羽🍢牛舌芯🍢豚肉鵪鶉蛋🍢豚肉泡菜卷🍢蕃茄🍢白鱔🍢杏鮑菇🍢豚肉生菜卷🍢月見免治雞肉棒(夢王)主食🍚蕾·釜飯清酒🍶赤武純米吟釀

環境嚟講裝修得幾靚,🖼️不過要預咗啲人飲醉酒會好嘈🤣

前菜

🍢蕃茄
🍢白鱔
🍢杏鮑菇
🍢豚肉生菜卷
🍢月見免治雞肉棒(夢王)

主食
🍚蕾·釜飯