2024-10-26
最近涼番少少 好適合去打邊爐 所以㨂咗呢間位於旺角主打日系鍋物嘅居酒屋😗 食物選擇都好多 氣氛好cozy 入餐廳時職員仲會打太鼓迎接😂-🦪清酒雜菌蠔鍋 $98鍋底係菜底帶嚟嘅清淡鮮甜 搭配都大隻又肥身嘅蠔 同多種雜菌 越煮會越甜😙 滾起就可以加埋清酒 味道層次有更多變化😘-🐮追加鍋物 M6澳洲和牛 $108🐷追加鍋物 沖繩黑豚肉 $78我地仲追加咗兩款肉肉 牛肉肉感較重 口感比較扎實🐮 而豬肉就肥瘦適中 爽口彈牙 帶少少肉味嘅甜 同清酒鍋夾啲😗-🍢串燒拼盤 $138串燒拼盤都有好多款 我地㨂咗啲個有菜有肉嘅set 包咗大蔥豚肉 鷄翼 金菇牛肉 雞軟骨 雞皮 大蔥 冬菇 秋葵😗 好豐富呀😉-🍇巨峰提子梳打 $28🍋無糖青檸梳打 $28兩款都好refreshing 最surprised係竟然有無糖版本嘅梳打 啱晒食完大餐之後可以無負擔咁飲呀😘-📍令和居酒屋 (旺角)旺角洗衣街111-127號建煌華廈2期地舖
🦪清酒雜菌蠔鍋 $98
🐮追加鍋物 M6澳洲和牛 $108
🐷追加鍋物 沖繩黑豚肉 $78
🍢串燒拼盤 $138
🍇巨峰提子梳打 $28
🍋無糖青檸梳打 $28
📍令和居酒屋 (旺角)
旺角洗衣街111-127號建煌華廈2期地舖