2021-12-04 64 views
今日同朋友行街,喺旺角登打士街附近,差唔多到六點,就想去搵啲嘢食,同埋搵個地方坐下傾吓計。🤪喺登打士街,就諗起登打士街廣場,搵到呢一間Cafe,就入去試吓啦。😆😆入到去,唔使點等位呢個時間,侍應禮貌好好,佢俾咗窗台位我哋坐,可以望到對面廣華醫院。🤪呢度裝修都舒服唔會坐落去時候太迫。 望吓個餐牌啦,佢有同時間有Tea set,同埋dinner set, 我哋係5:50到落單,可以同時叫埋tea set 同dinner set,好好呀。😍😍😍👍🏼我地叫左個凱施沙律,香辣雞翼,雜菌意大利飯,同埋一杯水蜜桃烏龍茶。佢地呢度d野係即叫即整嫁😍凱施沙律tea set 黎講,都夠曬大份,芝士粉佢落得好夠,岩曬鍾意食凱施沙律既人,夠曬面包粒同芝士味。🤪🤪🤪👍🏼香辣雞翼,因為佢即叫即做,黎既時候熱辣辣,食落去係出煙既,加埋上面既辣粉,脆皮既雞翼皮,食落去好香口,我地好快都食曬。😝😝雜菌意大利飯係dinner set 黎,佢比出面西餐廳既大份,味道唔錯,飯夠creamy, 性價比都好高。😎👍🏼呢家總的來說,環境不錯,味道不錯。係旺角黎講,價錢適中。性價比都不錯,值得推介。😝👍🏼

呢度裝修都舒服唔會坐落去時候太迫。