2025-01-16
和朋友嗌左個二人餐。《套餐-令和二人前》包括:1)富士山火焰脆脆薯仔沙律2)三品刺身盛合 3)鹿兒島A4肩胛和牛海膽反卷 4)芝麻鷄翼2隻5)壽喜燒鍋配野菜豆腐籃 6)A4肩胛和牛150g 7)燒芝士年糕2粒❤️富士山火焰脆脆薯仔沙律 隨沙律送薯片。侍應建議將沙律放在薯片上同吃。沙律上有薯片碎,入口微脆。沙律內有粒粒粉糯薯仔🥔,很有口感~😋「三品刺身盛合」和「鹿兒島A4肩胛和牛海膽反卷」放在同一碟上。❤️「三品刺身盛合」有三文魚和帶子等刺身。❤️「鹿兒島A4肩胛和牛海膽反卷」一次過食到和牛和海膽😍🤩,正!😋👍🏻❤️芝麻鷄翼炸得金黃香脆肉嫩❤️壽喜燒鍋配野菜豆腐籃 野菜豆腐籃除左有滑溜豆腐還有雜菌🍄🟫和紅蘿蔔🥕。食咁多菜感覺好健康👍🏻🤣🤣。重有煙韌粉絲!😍❤️A4肩胛和牛150g 好大片😍!紋理清晰,油花分佈平均,牛味香濃~😚😋❤️燒芝士年糕2粒芝士呈流心狀態,好吸引🤤。年糕口感煙煙韌韌好「芝」味😋。❤️我和朋友分別嗌左「菠菠烏龍蘿蘿」和「粉紅草莓菠菠」兩杯飲品。兩杯飲品都有一片菠蘿🍍。菠蘿酸甜多汁,好開胃!菠菠烏龍蘿蘿有烏龍茶香,茶中和左飲品嘅甜味,不錯👍🏻!
《套餐-令和二人前》
5)壽喜燒鍋配野菜豆腐籃
6)A4肩胛和牛150g
7)燒芝士年糕2粒
❤️富士山火焰脆脆薯仔沙律
❤️「三品刺身盛合」有三文魚和帶子等刺身。
❤️「鹿兒島A4肩胛和牛海膽反卷」
一次過食到和牛和海膽😍🤩,正!😋👍🏻
❤️芝麻鷄翼
炸得金黃香脆肉嫩
❤️壽喜燒鍋配野菜豆腐籃
❤️A4肩胛和牛150g
好大片😍!紋理清晰,油花分佈平均,牛味香濃~😚😋
❤️燒芝士年糕2粒
芝士呈流心狀態,好吸引🤤。年糕口感煙煙韌韌好「芝」味😋。
兩杯飲品都有一片菠蘿🍍。菠蘿酸甜多汁,好開胃!
菠菠烏龍蘿蘿有烏龍茶香,茶中和左飲品嘅甜味,不錯👍🏻!