自己一個人去旺角唔知食乜好,我通常都會搵間米線舖自己搞掂,貴香園都係長期Keep住好多人,等咗一陣先有位~酸辣米線就好多人食🍲但我鍾意食撈麵多啲,叫咗個熱伴紅薯粉,一碗$31,已經有炸醬、酸菜、芫茜同花生,價錢好親民~餸料自選,由$7/$8/$9/$13/$15都有,落單呀姐非常推介豬軟骨同辣嘅瘦腩肉🐷話係最多人叫,其實豬頸肉都係我最愛,今次最食豬軟骨同雞絲啦!雞絲一啲都唔係絲,係雞件,好滑唔嚡,豬軟骨有用滷水醃過,入口第一啖已經好濃味,中間軟骨位置好腍唔使用力咬,正!薯粉軟腍,撈完啲炸醬真係好好食,最後一啖不淨。叫埋杯凍檸蜜飲,2餸1粉1嘢飲埋單$60,爽皮。呢度嘅缺點就係難搵位,同埋只收現金,小食太多好難揀,下次嚟會食埋佢炸雞翼先!貴香園地址:旺角西洋菜街216號地舖(係間教會對面)

叫埋杯凍檸蜜飲,2餸1粉1嘢飲埋單$60,爽皮。

貴香園
地址:旺角西洋菜街216號地舖(係間教會對面)

熱拌紅薯粉配豬軟骨雞絲
2023-11-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
熱拌紅薯粉配豬軟骨雞絲