好耐冇食過咁好食既星馬菜🥹樣樣都好唔錯 openrice訂座仲有85折😳🐽炸雞皮卷配叁巴醬 $82以前見到有blogger話唔好比落單嗰張相呃到🤣實物吸引好多 我就嗌左黎試試佢🤤真係好有驚喜‼️估唔到咁好食🥹用雞皮包住雞肉再拎去炸 薄薄既雞皮好香脆🤤雞肉超juicy 爆曬汁🥹點埋佢個叁巴醬超加分💯惹味好多🥺一定要試🫶🏻🐽星加坡辣椒蟹肉配饅頭 $168本身係想食佢地個燒牛油大頭蝦 點知賣曬😭見呢個都好似唔錯咁🫣上面超多蟹肉 啖啖肉 好鮮甜🤤建議可以將啲蟹肉撈埋個醬汁再用饅頭點黎食🤤個醬好惹味 甜甜辣辣 又唔會太溜😚饅頭外脆內軟🥹超軟熟‼️好好食🥲🐽三色咖吔醬烤吐司 $58好特別嘅三色咖吔醬😍有齊斑蘭味 香蕉味同咖啡味😚配埋呢個啱啱烤好既吐司🍞好正🤤我自己就將佢點左落個星加坡辣椒蟹肉到 都一樣咁正🫣🐽咖央蘋果脆金寶配雪糕 $78用甜品做結尾😚係熱辣辣既apple crumble🍎上面係滿滿既椰絲同蘋果 感覺上有少少甜🥺不過加埋椰子雪糕就啱啱好👌🏻個椰子雪糕仲要係自家製架 好有椰香味🥥不過略嫌太大個🥹🐽蝶豆花荔枝冰 $36顏色勁吸睛既蝶豆花荔枝冰💜唔算太甜 好啱夏天飲😚仲有幾粒大大粒既荔枝 不錯

🐽炸雞皮卷配叁巴醬 $82

🐽星加坡辣椒蟹肉配饅頭 $168

🐽三色咖吔醬烤吐司 $58

🐽咖央蘋果脆金寶配雪糕 $78

🐽蝶豆花荔枝冰 $36
顏色勁吸睛既蝶豆花荔枝冰💜唔算太甜 好啱夏天飲😚仲有幾粒大大粒既荔枝 不錯😚

🐽紅毛丹椰子冰 $36
好少見既紅毛丹椰子冰🫣配椰青水🧉一樣都係有果肉 不過有少少甜🥹