尋晚約咗朋友喺旺角樂天皇朝食飯,旺角店新裝修後全新面貌,環境相當有氣氛,坐得好舒服😌🥢特色皇朝小籠包(八色) $148呢個特色小籠包必叫,望落去色彩繽紛好吸晴,八種小籠包都分別有獨特口味,八色由天然食材提煉而成,食法亦有次序,順序由淡到濃味原味到川味一一品嚐白:原味綠:糟溜絲瓜金:鵝肝黑:黑松露黃:芝士🧀橙:蟹粉🦀棕:蒜香紅:川味🥢上海生煎包(3隻) $48生煎包肉汁豐富,咬落生煎包個包好軟熟而個底好香脆,口感一流😋🥢上海炒年糕 $93炒年糕好煙靭,最鍾意係有菜🥬又有肉🥩,每塊年糕都掛上好濃嘅醬汁🥢蝦仁酸辣湯拉麵🦐🍜 $78酸辣湯拉麵食落酸酸辣辣好開胃,湯料十足,個人覺得辣味多於酸味少少,鍾意食辣嘅朋友啱晒🌶️

🥢特色皇朝小籠包(八色) $148
紅:川味

🥢上海生煎包(3隻) $48

🥢上海炒年糕 $93

🥢蝦仁酸辣湯拉麵🦐🍜 $78

• 特色皇朝小籠包(八色)