2021-04-18 452 views
同男朋友去完staycation後搵lunch食,大家想食點心,就搵下附近有咩點心餐廳好食😋 誤打誤撞搵到呢間hay wong 囍皇,見到網上評價都幾好,就過黎試試。主打之一既竹炭溶岩奶皇包,真係好好味,奶皇十分juicy👍👍👍醬皇金錢肚,好入味,價錢都唔貴,27蚊三文魚沙律春卷,一樣好味,春卷皮好脆,沙律醬加埋喼汁意外地夾,入面有青瓜,比較少見既春卷,29蚊另一個主打既點心,炸蜜瓜奶!27蚊,蜜瓜味好重,應該係直接用蜜瓜奶去炸想食粥既我,點都要嗌返個皮蛋瘦肉粥🤣 冇咩味精,亦都幾足料仲有大大粒燒賣👍👍總括黎講環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢到有下午茶優惠,我地早左dd到 差dd先嗌到d優惠點心,不過太肚餓就唔等夠鐘。本身價錢亦唔貴,十分抵食,性價比高👍👍推介👍👍
竹炭溶岩奶皇包

醬皇金錢肚,好入味,價錢都唔貴,27蚊
金錢肚

想食粥既我,點都要嗌返個皮蛋瘦肉粥🤣 冇咩味精,亦都幾足料

仲有大大粒燒賣👍👍
總括黎講