2023-04-07 203 views
四月份特別多假期,放假之前同朋友一齊去旺角食燒肉,餐廳好近地鐵站,餐廳門口近山東街位置,今次呢就同朋友試吓level 3,極上安格斯牛小排海鮮放題,有100分鐘嘅享用時間,餐廳係用QR code落單,另外仲有啲前菜同埋飲品喺出面可以攞,燒烤醬汁同埋甜品雪糕都可以攞😜客人一入到去,職員就會攞個燒肉九宮格拼盤,分量十足有牛肉同埋海鮮類,每樣嘢都好新鮮,佢哋嘅設計,有個架係隻碟,感覺上好高級咁🤣,食咗咁多肉類,當然要食下啲菜平衡返,佢哋嘅牛油蘆筍亦都係小編最愛,真心超好味!至於甜品,佢哋就有個吉士鯛魚燒同埋朱古力鯛魚燒,另外仲有窩夫,將佢哋擺落個燒烤爐上面燒1至2分鐘,再配上雪糕,已經好好味