2021-09-10 60 views
呢間cafe主要提供bagel🥯、甜品同埋咖啡☕️!早排疫情關係佢地無左堂食,但無阻我去食既意欲😋因為見到仲有枱可以立食,而且當星期bagel menu好正😆所以即刻去試:🍴抹茶奶酥麻糬貝果 $38店員好貼心問我地需唔需要翻熱☺️,翻熱既時候岩岩好,外脆內煙韌🤤放入口之前已經聞到好香抹茶味🍵奶酥食落唔會太甜,嘗到抹茶既甘,麻糬軟糯,兩者balance得好好👍🏻🍴Lotus Bisoff Basque Burnt Cheesecake🧀🍰 $55呢個大推‼️‼️佢中間真係做到軟心效果,質感好滑好creamy😋又唔會太甜,配埋脆脆焦糖餅食就有唔同口感,味道一百分💯總括嚟講,呢到既甜品絕對值得一試,嗰日仲好想試佢地既Tiramisu🤩不過見到外賣版既Tiramisu唔係咁打卡able🤣都係等有堂食先來試!溫馨提示,而家已經開返堂食啦😍大家仲唔快啲去chill返個下晝🤪☕️📍Bforbagel by 404 LOT FINE旺角豉油街10號地舖

🍴抹茶奶酥麻糬貝果 $38

📍Bforbagel by 404 LOT FINE