2023-05-23 62 views
今日黎旺角食飯,經過見到呢間西餐廳,我醒起之前係荔枝角食過,好好味架,原來搬咗過嚟旺角,仲大間左好多tim😍 即刻拉埋朋友入去食!Avocado Crab Meat Tower🥑🦀牛油果配蟹肉 always perfect match😋 牛油果加咗檸檬汁入去,食落酸酸地好開胃,加上蟹肉嘅鮮甜味,真係令人胃口大開😍 極力推介呢一個小食啊🙌🏻Belacan Squid with Homemade tagliolini🍝個意粉個醬汁唔會太濃味,令到魷魚嘅鮮甜味更突出😝 手工意粉製作好有誠意,咬落去彈牙,食落軟硬度適中,作為本店招牌,值得一試😆慢煮牛扒🥩慢煮牛扒係今晚咁多碟入邊我最鍾意既,真係好好味,賣相又靚🥰 之前食慢煮牛扒,好驚塊牛扒好硬,但今次肉質粉嫩,油脂分配岩岩好,唔會好肥膩,又接近入口即溶~ 調味適中,突出到牛扒本身嘅肉味😍 環境闊落,坐得舒服,下次都會同朋友再黎!🥳

Avocado Crab Meat Tower🥑🦀

慢煮牛扒🥩

環境闊落,坐得舒服,下次都會同朋友再黎!🥳

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)