2018-08-14 72 views
其實和民唔係我地日常lunch會去嘅地方,因為價位都偏中上,不過come on James it’s Happy Friday🎊 Who cares~Menu都幾多定食選擇,平時我呢d選擇困難症患者應該有排揀,但居然俾我見到有個定食跟吞拿魚茸壽司😳!唔洗諗即刻扑錘!叫左個蜆肉烏冬定食🍜,配吞拿魚茸壽司🍣同沙律🥙先上左個壽司,作為前菜嘅佢好有驚喜,pat吞拿魚茸落得好大方,蓋滿左個飯,雖然係mini size但造型一絲不拘,上面灑有少量芝麻同蔥碎,d吞拿魚茸無筋,幾香魚味🐟主菜方面份量都幾多,d蜆好大粒,食極都有,湯底索左d蜆味用嚟配烏冬一流😋雖然埋單都差唔多成舊水,不過呢個質素嚟講都算值嘅👍

叫左個蜆肉烏冬定食🍜,配吞拿魚茸壽司🍣同沙律🥙

雖然埋單都差唔多成舊水,不過呢個質素嚟講都算值嘅👍