2023-04-26 49 views
大家都知旺角花園街最多好嘢食~基本上呢條街好多間餐廳我哋都試過,就係差今次呢間串燒店🤣!佢有日式及中式串燒,唔同風味都食到,同埋每串串燒都可以自選辣度夠晒貼心,店員會仲將燒好咗嘅串燒放喺火爐上面,就算慢慢食住吹下水都唔怕嘢食會凍😉▪️花甲粉 $58▪️花甲中等size好爽口,最緊要冇沙抵讚👍🏻,配菜除咗花甲外仲有金菇、豆卜、娃娃菜同生菜,仲可以加錢要其他餸,我地就加咗$10要埋肥牛🤭麵類可以揀米線、紅薯粉、粉絲或者稻庭烏冬(+$3),我哋就推介大家揀粉絲,配埋鮮甜花甲湯底好正😍而且份量都多,如果一個人去食一碗都夠晒飽,好抵食!▪️日式焦糖芝士年糕 $30▪️呢個絕對要大推!店員話係心機作,芝士年糕加埋焦糖燒到外脆內軟🤤▪️日式免治雞肉軟骨棒 $38▪️免治雞軟骨棒燒到有少少焦香味,配埋日式醬汁同生蛋黃係絕配😍▪️燒原條大茄子 $48▪️茄子真係超大條,表面有大量蒜蓉🤤,裡面茄子肉又好鮮甜!▪️串燒必食羊肉串 $30▪️▪️慢慢燒雞全翼 $28▪️▪️大大條司華力腸 $30▪️呢3款串燒都係中式風味,加得比較多孜然粉,唔鍾意食孜然粉味嘅話都可以同店員事先講聲。特別推薦勁大隻嘅雞全翼,表皮燒得勁香口🤭

▪️花甲粉 $58▪️

▪️日式焦糖芝士年糕 $30▪️

▪️日式免治雞肉軟骨棒 $38▪️
免治雞軟骨棒燒到有少少焦香味,配埋日式醬汁同生蛋黃係絕配😍

▪️燒原條大茄子 $48▪️
茄子真係超大條,表面有大量蒜蓉🤤,裡面茄子肉又好鮮甜!

▪️串燒必食羊肉串 $30▪️
▪️慢慢燒雞全翼 $28▪️