2020-06-30
今日原本打算係旺角隨便食一餐,點知搵到依間勁抵既扒房!都會坊餐廳係旺角朗豪坊附近,不本以為係普通平民茶餐廳,睇真d餐廳原來有好多唔同款式既石燒牛肉套餐,而且價錢一d都唔貴,諗都唔諗就入左去🤣🤣🤣我就梗係揀吉列牛排啦!跟餐有送餐湯同蒜蓉包,蒜蓉包脆卜卜好香口。成個套餐超豐富,除左牛肉外,仲有半份白飯同意粉。牛肉肉質好嫩滑,放係石板上燒十秒左右己經夠,再加上芥末醬,充滿日式風味😋😋😋另外仲點左依家做緊特價既石頭西冷,西冷超大塊啊,好厚身所以要燒耐d,西冷扒好juicy而且肉味好濃,都幾高質!👍🏻👍🏻👍🏻依度既特飲都好特別,顏色好靚😁😁😁Glass Grossshopper同Srawn Driver食咁多野埋單每人都係百幾蚊,抵到爛啊!今日原本打算係旺角隨便食一餐,點知搵到依間勁抵既扒房!都會坊餐廳係旺角朗豪坊附近,不本以為係普通平民茶餐廳,睇真d餐廳原來有好多唔同款式既石燒牛肉套餐,而且價錢一d都唔貴,諗都唔諗就入左去🤣🤣🤣我就梗係揀吉列牛排啦!成個套餐超豐富,除左牛肉外,仲有半份白飯同意粉。牛肉肉質好嫩滑,放係石板上燒十秒左右己經夠,再加上芥末醬,充滿日式風味😋😋😋另外仲點左依家做緊特價
我就梗係揀吉列牛排啦!
跟餐有送餐湯同蒜蓉包,蒜蓉包脆卜卜好香口。
成個套餐超豐富,除左牛肉外,仲有半份白飯同意粉。
另外仲點左依家做緊特價既石頭西冷,西冷超大塊啊,
依度既特飲都好特別,顏色好靚😁😁😁
我就梗係揀吉列牛排啦!
成個套餐超豐富,除左牛肉外,仲有半份白飯同意粉。
另外仲點左依家做緊特價既石頭西冷,西冷超大塊啊,
依度既特飲都好特別,顏色好靚😁😁😁
Glass Grossshopper
Srawn Driver
食咁多野埋單每人都係百幾蚊,抵到爛啊!