2023-02-10 43 views
朋友行街經過朗豪坊見到呢間川菜,之前都食過一次,印象中質素唔錯😆所以今次二話不說就入咗去食晚餐,今次叫咗個乾鍋二人餐~🥔涼拌土豆絲🥗涼拌萵筍絲呢兩款小食都係用蔬菜絲做基底,分別用咗麻辣同埋麻油調味,細細份都幾開胃雜錦小籠包 個人覺得四款小籠包排名分別係💁🏻‍♀️酸菜魚小籠包➡️黃金流沙小籠包➡️香辣/原味小籠包黑毛豬腩乾鍋 黑毛豬腩肉好爽口,今次揀咗香蒜蔥爆,味道都好惹味😆配菜方面有水晶粉、薯條、萵筍同埋蓮藕,整體材料同埋口感都好豐富🧃青蘋果梳打🍹芒果百香果梳打初初睇餐牌嘅時候覺得價錢略貴,點知上枱嘅時候發現個size其實同外面手搖有品差唔多大,超級大杯🤣兩個女仔其實share都足夠

🥔涼拌土豆絲
🥗涼拌萵筍絲