2024-12-05 550 views
呢日下晝好得閒就搵咗呢間台式火鍋放題食吓🥰放題無限食,食得更加自在啦呢日叫咗個最牛極品嘅套餐嚟歎吓✌🏻朋友食唔得辣,所以我哋揀咗個番茄濃湯鍋。番茄味好濃郁,都唔會過酸過於濃稠,飲落幾清涼㗎烹煮蔬菜幾夾呢個餐包括咗多款雪花紋理豐富嘅肉類當中我最鍾意係美國頂級肩胛肉,食落口好嫩滑🐮美國牛胸腹嘅牛肉味都幾濃郁👍🏻無諗過豬肉嘅質素都幾好西班牙栗飼豬梅肉,食落口幾有口感🐷豬五花肉質新鮮,絕對無雪藏味。花雕酒雞件好厚肉,雞味同酒味取得平衡。新西蘭羊卷肉肉質好嫩滑🤩!咬落絲滑細嫩,羊味香濃,勁正!😍其實一坐低已經見到自製嘅芋圓,仲有好多配料可以揀😮我今次都試埋鹽酥雞,肉汁仲好好咁保留住,好juicy㗎。另外椒鹽蝦熱辣辣上枱,炸到殼脆香口,絕對可以連殼食!伴有滿滿椒鹽,味道惹味。😝呢間放題最正就係無限食各種台式小食同美食啱晒約埋一大班朋友邊食邊吹水