2025-02-04 131 views
想試吓台式火鍋放題食到飽,咁就要嚟牛品試吓。有好多唔同嘅湯底任你揀,個人好推介元氣養身鍋,雞肉同藥膳熬成嘅湯底好惹味,味道都好濃郁。必食❗️❗️美國頂級肩胛肉❣️油花分佈平均,帶有紮實嘅口感、多汁唔油膩,風味佳。美國牛胸腹❣️油花紋路細緻,油脂口感軟嫩,擁有濃郁嘅牛肉風味。西班牙栗飼豬五花❣️栗飼豬肉充滿大理石紋嘅油花且分佈均勻、口感鬆化、鮮嫩多汁。西班牙栗飼豬梅肉❣️肉質好鮮嫩,油花分佈均勻,食落口感豐富,肉香四溢。新西蘭羊卷肉❣️羊肉嘅紋理清晰,色澤鮮亮,入口好爽滑、肥肉唔膩嘅口感。花雕酒雞件❣️花雕嘅醇厚同雞肉嘅鮮甜相結合,產生咗奇妙嘅香味,擁有獨特嘅口感同味道。炸午餐肉❣️每啖都令你感受到肉質緊實,口感勁道。椒鹽蝦❣️香辣外焦香咸辣,肉軟嫩鮮美,味道鮮美嘅特色菜品。
想試吓台式火鍋放題食到飽,咁就要嚟牛品試吓。

必食❗️❗️
炸午餐肉❣️每啖都令你感受到肉質緊實,口感勁道。
椒鹽蝦❣️香辣外焦香咸辣,肉軟嫩鮮美,味道鮮美嘅特色菜品。

2025-02-04 145 views
🥓美味嘅牛極品套餐🥓乍看一枱,滿漢全席,成張餐枱都係台式美食同唔同種類嘅鮮肉。🍅番茄濃湯鍋🍅味道非常濃郁,湯入面仲放滿咗番茄,誠意滿滿,酸酸甜甜嘅味道又開胃又健康。🇺🇸美國頂級肩胛肉🥓頂級嚴選肉質鮮嫩,油花分佈均勻,涮煮時牛油香味豐富,絕對係火鍋最佳超值選擇。🇪🇸西班牙栗飼豬五花🥓豐富嘅油花同分層嘅肉質,肥瘦相間,口感豐富,帶來極致嘅風味饗宴。🇺🇸美國牛胸腹🥓筋肉間脂肪同表面脂肪食落風味醇厚,肉甜,味美,肉質較堅韌且富有彈性。🇳🇿新西蘭羊卷肉🥓肌肉細緻紋理清晰,口感脆彈有嚼勁,口腔可以全方位感受到羊肉香味,🇪🇸西班牙栗飼豬梅肉🥓肉質柔嫩嘅口感,入口即溶,每一啖都可以感受到肉味嘅香氣。花雕酒雞件🍗雞肉充分吸收酒香,味道濃郁又清香,每一啖都係滿滿嘅幸福麻辣鴨血🦆鴨血呈現暗紅色澤,食落感受到麻辣嘅味道之餘仲可以感受到天然鴨香味。宜蘭蔥餡餅🇹🇼炸至金黃色嘅外皮帶住誘人嘅香氣,特別柔軟香嫩,鬆軟嘅口感。覺得食唔夠仲可以繼續從QR Code落單,都可以去自助吧枱任拎,仲可以見到好多醬料喺自助吧枱。
🥓美味嘅牛極品套餐🥓
乍看一枱,滿漢全席,成張餐枱都係台式美食同唔同種類嘅鮮肉。

🍅番茄濃湯鍋🍅
🇺🇸美國頂級肩胛肉🥓
🇪🇸西班牙栗飼豬五花🥓
🇺🇸美國牛胸腹🥓
🇳🇿新西蘭羊卷肉🥓
🇪🇸西班牙栗飼豬梅肉🥓
肉質柔嫩嘅口感,入口即溶,每一啖都可以感受到肉味嘅香氣。

花雕酒雞件🍗
雞肉充分吸收酒香,味道濃郁又清香,每一啖都係滿滿嘅幸福

麻辣鴨血🦆
宜蘭蔥餡餅🇹🇼
炸至金黃色嘅外皮帶住誘人嘅香氣,特別柔軟香嫩,鬆軟嘅口感。

2025-02-01 436 views
喺尖沙咀搵到一間放題,主打台式火鍋,食材都係無限追加,仲有各種台灣小食,非常適合聚會用餐嘅地方。同朋友嚟食叫咗佢哋最好嘅放題套餐,有好多高級食材,睇落去好抵食。要嘅火鍋湯底係佢哋嘅櫻花蝦濃湯鍋,真係濃濃嘅蝦味,好濃郁,好好飲。搭配A5同M9和牛簡直係一流,湯底嘅味道唔會掩蓋和牛本身嘅鮮香,而且提味後嘅和牛更加鮮美,而且咁高級嘅和牛肉,本身嘅油香已經非常正。海鮮方面非常推薦佢哋嘅鮮活鮑魚同海蝦,湯底已經好有鮮味,攞鮑魚嚟煮,鮮味更加濃郁,而且鮑魚越咬越香,湯底嘅精華充分煮入鮑魚肉裡,香氣十足。海蝦因為非常新鮮,肉質非常有彈性,而且湯底原本嘅蝦味,令海蝦嘅味道更加豐富,好好食!然後就係各式各樣嘅台灣小食,最經典嘅就係鹽酥雞同墨魚仔,炸得金黃酥脆,然後鹽酥雞嘅調味非常啱,口味唔會太重,然後就係墨魚仔,非常有彈性,而且油香四溢,好好味。仲有其他比較有特色嘅小食就係炸午餐肉,鹹香四溢,炸得非常好食,仲有烤椒皮蛋豆腐,富有蛋香,然後豆腐嘅口感亦都非常滑嫩,再嚟炸黃金魚蛋,就非常完美啦!各種好食嘅都係無限任食,食住真係好爽,各種高級新鮮食材,全部都係任食到飽,非常推薦大家嚟試下!!

2025-01-31 504 views
早幾日跟朋友去食晚飯, 個個都認為打邊爐就係最好吹水嘅地方,圍爐坐埋一枱,朋友話上網見到呢一間無限食台灣火鍋,價錢都公道,所以我哋又聚首一堂試下啦。今次我哋點咗:牛極品吃到飽套餐,有美國牛胸腹,美國頂級肩胛肉無限食,除咗肩胛肉之外,仲有西班牙豬梅肉豬五花可以任食。美國牛胸腹同埋美國頂級肩胛肉,兩款牛都唔會好多肥膏,同埋我最鍾意佢係用機切到好薄,相對唔會咁膩。再加上肥瘦分布比例好均勻,肥膏脂肪相對少啲,食得比較健康。💯重點推介:湯底:櫻花蝦濃湯鍋,味道好清甜,滋潤西班牙豬肉:肉質鮮嫩,唔會太豬腥味👍🏻花雕酒雞件 : 花雕酒醃製後好重的花雕酒香,唔會苦澀,加入蝦湯底都好合適新西蘭羊卷肉:切到塊塊都好輕薄,肥瘦均勻最爽口,一次過可以食多塊,encore多幾輪😋台灣香腸 :好好食,一點都唔會乾,好juicy,好夾台式滷水豬耳:食落果然完全冇臭味, 只有豬耳香配滷水味

💯重點推介:
湯底:櫻花蝦濃湯鍋,味道好清甜,滋潤
西班牙豬肉:肉質鮮嫩,唔會太豬腥味👍🏻
台灣香腸 :好好食,一點都唔會乾,好juicy,好夾
台式滷水豬耳:食落果然完全冇臭味, 只有豬耳香配滷水味

同朋友去咗【牛品台式火鍋】食晚餐,餐廳環境唔錯,唔會太擠,氣氛都幾輕鬆。呢間店最大特色係可以根據自己嘅口味調整鍋底,特別係可以加青花椒,調整辣味,鍋底唔會太油,食起來好清爽。食材方面,先講日本宮崎縣A5和牛,呢款和牛真係唔錯,肉質好嫩滑,唔會過於油膩,味道十足。另一款澳洲M9和牛肩胛肉,就較為紮實,肉感強,唔錯。海鮮方面,鮮活鮑魚保持住鮮味,入鍋後唔會失去海味,口感嫩滑;而深海魚柳食落去非常嫩,湯底吸收晒魚味。牛品牛三寶(牛面肉、牛筋、牛肚)就係一個好選擇,牛面肉食落去滑,牛筋啲韌,牛肚有啲彈性,食得幾開心。至於蜆,唔大但鲜味十足,湯頭清新好開胃。最後飲返春陽茶事,係清新又唔濃嘅茶,對解膩好有幫助。 火鍋食材新鮮,鍋底可以自己調整味道,非常適合同朋友一齊聚餐。食物味道唔錯,服務又好,推薦!🍲😋火鍋食材新鮮,鍋底可以自己調整味道,又可以可以加青花椒,適合同朋友一齊聚餐。食物味道唔錯,服務又好,推薦👍🏻👍🏻

最後飲返春陽茶事,係清新又唔濃嘅茶,對解膩好有幫助。

2025-01-27 351 views
🍲青花椒和牛鍋好特別嘅湯底,唔係嗰啲好重口味嘅,但係客人可以根據自己嘅口味嚟加青花椒~雖然睇落擺咗好多辣椒,但係一點都唔辣,啲白菜喺入面煲到好腍好好食🤤 飲啖湯落肚感覺成個人都暖晒我哋揀咗牛殿品任食套餐,好多高級食材同鮑魚都可以食到😋🧡鮮活鮑魚每位一隻鮮活鮑魚,好新鮮!肉質超彈牙,又吸晒青花椒湯底嘅味道,鮮香麻辣😘🧡日本宮崎縣A5和牛和牛肉片切得好薄,一睇就知係頂級和牛👍🏼烚熟之後唔使落醬料已經好好味😋 食落去feel到肉片嘅嫩滑,仲有牛肉味嘅香味💯🧡澳洲M9和牛肩胛肉呢款肉我真係大推!油脂分布均勻超高質,牛肉味好濃郁,放落滾湯嘅鍋底幾秒就可以食,入口即溶🤤🤤🧡牛品牛三寶湯底味道清甜,牛腩炆到夠晒腍身入味,牛筋都好彈牙👍🏼呢碗牛三寶真係有驚喜各式各樣嘅丸同菜都可以任拎任食,餐廳啲小食都好吸引😍 食到我哋扶牆出😂
🍲青花椒和牛鍋

我哋揀咗牛殿品任食套餐,好多高級食材同鮑魚都可以食到😋
🧡鮮活鮑魚
🧡日本宮崎縣A5和牛

🧡澳洲M9和牛肩胛肉

🧡牛品牛三寶
2025-01-25 511 views
上個週末去咗尖沙咀呢間最近好Hit嘅「牛品台式火鍋」,試咗佢哋主打嘅肉類套餐,款式真係多,最啱幾個朋友一齊去食!美國頂級肩胛肉 - 切得夠薄,入口即化,吸滿湯底嘅香味,好Juicy,每一啖都充滿肉香😋西班牙栗飼豬五花 - 脂肪分佈均勻,煮完後滑溜唔油膩,仲帶住淡淡栗香,幾易入口。美國牛胸腹 - 味道偏重,厚薄適中,食落特別香濃,口感彈牙,牛味十足,鍾意食牛嘅朋友一定會鍾意!🥩新西蘭羊卷肉 - 冇羊羶味,嫩滑有少少甜味,食落幾清爽,羊肉控應該會鍾意!西班牙栗飼豬梅肉 - 梅肉味濃郁,煮湯之後仲係好嫩滑,有咬勁花雕酒雞件 - 花雕酒香濃郁,雞肉滑嫩,但唔好煮太耐,酒香同雞味夾埋一齊真係正!🍗元氣養生鍋 - 鍋底夠清甜,配啲肉食特別夾,飲落有淡淡藥材味,暖住個胃好舒服。台式滷水豬耳 - 滷得入味,有嚼勁又唔會過硬,台式風味十足,幾特別嘅配料!麻辣鴨血 - 唔算太辣,但麻香味十足,鴨血滑溜溜,啱晒鍾意少辣嘅朋友~🌶「牛品」呢間台式火鍋真係唔錯,食材新鮮,款式多選擇,CP值高,適合幾個朋友一齊Share嚟食,值得一試!👌

2025-01-25 518 views
我同老婆去咗呢間火鍋店食晚餐。呢度係自助餐模式,我哋就打算嚟呢度飽餐一頓。我哋點咗青花椒同牛鍋做湯底。呢個湯真係好香,味道仲好濃郁。嗰陣我哋續咗好多種肉,有肩胛肉、五花肉、牛胸腹、羊卷肉、豬梅肉、花雕酒雞件等等。肩胛肉嘅肉質比較結實,食落去好嫩滑,又有彈性同嚼勁。五花肉嘅口感好豐富,入面有肥肉瘦肉混合,沾上濃郁嘅湯汁,好好食。牛胸腹都好有咬勁,仲有好豐富嘅牛香味同牛肉味。我老婆就超鍾意呢個牛肉。羊卷肉放入鍋裡滾後,肥而不膩,肉質嫩滑又帶嚼勁,配埋濃郁嘅湯汁,味道鮮香。佢哋嘅豬梅肉肉質好鮮嫩,放入湯裡煮後,睇落去就好有食慾,味道都非常鮮美。最後嘅雞肉,煮後好軟嫩,帶有啲甜味,咬落去都好軟嫩,好好食!之後我哋仲點咗啲小食,佢哋嘅蔥餡餅外皮酥脆,入面係蔥香撲鼻嘅餡料。咬一口就感覺到好豐富嘅口感。椒鹽蝦炸得金黃,睇落去就垂涎三尺。蝦咬落去好Q彈,彈牙非常好食。另外我好鍾意呢個炸得好酥脆嘅老油條。我仲會配埋濃郁嘅湯汁一齊食,超正。最後佢哋仲有啲甜品,我哋自己配咗芋圓加仙草凍。甜甜地作為飯後甜點真係唔錯。我哋兩個都食到好開心,下次有機會要帶埋屋企人一齊嚟。

我哋點咗青花椒同牛鍋做湯底。呢個湯真係好香,味道仲好濃郁。
肩胛肉嘅肉質比較結實,食落去好嫩滑,又有彈性同嚼勁。

富嘅口感。
食到好開心,下次有機會要帶埋屋企人一齊嚟。
之前就聽朋友提過呢間位於尖沙咀嘅牛品台式火鍋好掂食,味道都唔錯。我就叫咗男友呢個周末同我一齊去試嚇。男友睇咗個餐牌之後,好鍾意佢哋個牛極品任食套餐,我哋就決定叫呢個套餐嚟試嚇。 佢哋嘅牛肉同其他餐廳唔同,顏色睇落去就知好新鮮,脂肪分佈均勻,涮落湯底之後,牛肉嘅香味更加突出,食到停唔到口!男友最鍾意就系牛肩胛肉,滑嫩多汁,味道好鮮甜。 而我就比較鍾意佢哋嘅豬肉。豬肉好香甜,咬落去好有咬口,完全冇腥味!仲有花雕酒雞肉真系無得頂!雞肉完全吸收咗花雕酒嘅香味,又食到雞肉本身嘅甜味,加上雞肉好新鮮,食落去真系回味無窮! 佢哋嘅肉類選擇真系好多,仲有羊肉卷。我以前嘅印象就系羊肉嘅味道好重,但系食咗佢哋嘅羊肉之後,我對羊肉又有唔同嘅睇法。佢哋嘅羊肉唔會有羊膻味,口感好細膩,味道鮮美,好開胃!湯底我哋揀咗養生鍋,好濃郁香甜,仲帶肉,飲落去好鮮!涮咗肉之後,每一啖都係精華!我哋都食咗幾款小食。蔥餡餅外脆內嫩,每一啖都有蔥香,味道啱啱好!仲有炸甜不辣千萬唔可以錯過,甜中帶咸,香味撲鼻,完全唔輸我之前去台灣食嘅。仲有香腸都系經典,炸得好香,肉質肥瘦適中,口感嫩滑,都唔會太甜,食落去真系太爽啦!我同男友都非常

我同男友都非常驚喜佢哋嘅火鍋可以咁好味,下次再來!

2025-01-24 311 views
前日同朋友去咗牛品台式火鍋,真係唔錯。首先,日式宮崎縣A5和牛食落去好嫩,幾乎冇咩油膩感,肉質滑口,好啱鍾意食牛肉嘅人。澳洲M9和牛肩胛肉帶啲香味,夾埋蘸醬食,味道更加突出,口感幾特別。再講講鮮活鮑魚,啱啱放入鍋入面,味道好濃郁,肉質彈牙,每一啖都好新鲜。牛品麻辣鍋嘅湯底帶啲辣,唔會過火,調味啱啱好,煮落去唔會太重,但又好夠味,啱啱好啱啲鍾意辣嘢嘅朋友。特上牛小排嘅肉質好嫩,煮過之後,啲肉香好濃,唔需要太多調味,已經好味。手切頂級封門柳就係另一款令人驚喜嘅食材,肉質好滑,幾乎冇任何腥味,入口即溶,搭配唔同湯底食,味道相當豐富。海蝦保持住原味,煮到啱啱好,唔會過熟,口感爽脆,味道好清甜。最後,韓國總統蠔真係幾大只,食落去冇咩腥味,啱啱好,充滿咸香,味道十分清新。牛品台式火鍋唔單止食物質素高,價錢又唔算太貴,氣氛又幾啱同朋友一齊聚,唔錯,絕對會再去!👍🏻
前日同朋友去咗牛品台式火鍋,真係唔錯。

2025-01-20
Type of Meal
Dinner
2025-01-24 266 views
經過尖沙咀,見到有呢間餐廳有得食台式小吃和和牛放題加打邊爐,材料好豐富加上性價比高,就即刻決定去試下呢間餐廳先,入到去果然無失望,有好多配菜,野飲選擇多,醬料區都有好多選擇🌟 櫻花蝦濃湯鍋櫻花蝦湯底香濃,蝦肉爽嫩,湯底煲咗好耐,肉眼都可以見到有好多既櫻花蝦,超足料🌟海鮮有好多既海鮮可以選擇,海蝦、青口、墨魚仔,每樣都很新鮮,鮮甜,鍾意食海鮮嘅朋友必點,我們每樣都連續續咗5次就免費贈送嘅鮮活鮑魚一樣新鮮,好大一隻,好彈牙可口,超推薦🌟澳洲M9和牛肩胛肉 & 日本宮崎縣A5和牛兩款牛肉新鮮,即叫即切片,每樣都切得薄薄一片,牛味濃,油脂兄弟比較少,d肉係好嫩口,食幾多都唔驚有脂肪既負擔🌟甜品食左彈牙,好有嚼勁既芋圓,仲有勁多口味Haagen-Dazs雪糕,我都encore左3次,飯後甜品真係完全唔少得

🌟 櫻花蝦濃湯鍋

🌟海鮮

🌟澳洲M9和牛肩胛肉 & 日本宮崎縣A5和牛

🌟甜品
2025-01-09 895 views
假期時去了一間台式火鍋放題🍲任食高質和牛好吸引!其中我們選了M9和牛「牛御品」食到飽套餐, 上網訂優惠更多!❤️👍朋友屬「牛魔王」所以任食牛,他表示興奮😆美國頂級封門牛、牛小排同牛板腱等高質靚牛真是食到飽!牛味濃又夠新鮮!另仲有豬羊、鮮蝦及台灣特色食物: 有鴨血、炸雞等台灣特色小吃, 連甜品吧都屬台式料理中的芋圓冰,自己整屬於自己的甜品杯!最後品嚐埋台灣特飲呢!牛品台式火鍋 地址:尖沙咀樂道32-34號1樓
假期時去了一間台式火鍋放題🍲任食高質和牛好吸引!

朋友屬「牛魔王」所以任食牛,他表示興奮😆

牛品台式火鍋
地址:尖沙咀樂道32-34號1樓
2024-12-31 1474 views
偷得浮生半日閒今日難得唔使照顧兩個小朋友即刻約咗媽媽拍拖先 帶佢去尖沙咀shopping,買到咁上下件肚餓梗係醫肚啦!話晒臨近聖誕節,不如就食啲好嘢啦,媽媽話想去打邊爐,我即刻搵吓附近有乜嘢地方好食先。俾我搵到一間牛品台式火鍋,我同媽媽都好鍾意食台灣嘢二話不說就走上去啦。餐廳有定量或者任食我哋見肚餓就揀咗任食原來好多款式㗎,無論係:肉嘅款式自助區域嘅款式飲品嘅款式醬料嘅款式就連甜品嘅款式都有好多真係花多眼亂啦~一路食,一路睇介紹先知原來好多材料都係台灣直送㗎,所以有啲材料香港都未見過。下次經過尖沙咀一定要嚟試吓。❇️牛品吃到飽台式火鍋❇️九龍尖沙咀樂道32-34號1樓#尖沙咀 #尖沙咀美食#食好西#美食#Chill嘆#聚會#foodie #高質 #香港美食 #任食 #抵食 #KOL#親子#親子玩樂#博客#親子博客#媽媽博客#pollywings_foods#Iamsolucky#阿媽都有METIME的#感動阿媽系列 #做左阿媽先知阿媽辛苦
偷得浮生半日閒
今日難得唔使照顧兩個小朋友
即刻約咗媽媽拍拖先
帶佢去尖沙咀shopping,買到咁上下件肚餓梗係醫肚啦!
俾我搵到一間牛品台式火鍋,我同媽媽都好鍾意食台灣嘢
二話不說就走上去啦。
餐廳有定量或者任食我哋見肚餓就揀咗任食
原來好多款式㗎,無論係:
肉嘅款式
自助區域嘅款式
飲品嘅款式
醬料嘅款式
就連甜品嘅款式都有好多
真係花多眼亂啦~

下次經過尖沙咀一定要嚟試吓。

❇️牛品吃到飽台式火鍋
#阿媽都有METIME的
#感動阿媽系列
#做左阿媽先知阿媽辛苦
2024-12-21
$400 (Lunch)
  • 澳洲M9和牛肩胛肉
🫧天氣漸變寒冷,最啱食乜嘢?梗係打邊爐最好不過啦!難得放星期日,熊妹今日中午就拉埋樹熊去到尖沙咀《牛品》圍爐取暖下先!📌位於尖沙咀樂道中間,就係A出口向海港城方向行一個街口就係。中午12:00開門,就可以食午巿。原來係樓上雅座,上一層樓梯就係餐廳,面積好大,好多梳化卡位🛋️,好多四人座位,中間就係擺放任飲任食區嘅食物同飲品。📌喺門口就先揀選想食嘅套餐同埋湯底🍲,樹熊鍾意食沙嗲又鍾意食海鮮🦑,沙茶海鮮湯底就啱晒佢。入到去就係等店員拿來火鍋湯煲,與此同時就可以出去攞食物同飲品,爭分奪秒呀嘛😆。📌任食自選區有多款蔬菜🥬同丸類🍢,娃娃菜、白菜仔同埋油麥菜都係熊妹最愛❤️,另外仲有冬菇🍄‍🟫、雞髀菇同埋金菇,丸類方面:台灣花枝丸同香芋包心貢丸都好吸引🤩!📌話明過嚟打邊爐取暖,梗係食長啲時間啦,揀咗120分鐘午巿吃到飽套餐,有牛上品,牛極品同埋牛御品,價錢貴啲就包多啲野食。揀個最貴嘅套餐 - 牛御品$308一位,食盡佢啦,星期五、六、日、假期及前夕加$20。120分鐘午巿吃到飽套餐 - 牛御品,$308🐮澳洲M9和牛和牛雪花❄️分怖均勻,肥肉位唔多,恰兩恰就溶化掉,夠瘦岩哂熊妹。🥩美國特級牛小排牛小排肉
醬料區
甜品區
蔬菜,菇類
120分鐘午巿吃到飽套餐 - 牛御品,$308
澳洲M9和牛
🐮澳洲M9和牛
美國特級牛小排
🥩美國特級牛小排
牛小排肉質較實在,有咬口。
🔪手切頂級封門柳
封門柳牛味勁濃!厚切有厚度好豐滿,食落無渣好有嚼勁,真心推介。
🧆一口和牛
好驚喜火鍋配料竟然有一口和牛,的的骰骰成粒肉,一粒放入口,大🈵足。
加拿大頂級牛板腱
🐂加拿大頂級牛板腱

🐄美國頂級牛肩胛肉
🐃美國牛胸腹

🐷西班牙栗飼豬梅肉
🐖西班牙栗飼豬五花
花雕醉雞件
🐥花雕醉雞件
值得推介嘅花雕醉雞件,就算浸左係火鍋湯底入面煮,花雕味都仲係好出🍶,特別係滲左入骨入面,好少食到咁入酒味的雞件。

🐏新西蘭羊卷肉
羊卷肉都帶有點肥肉位,羊騷味連火鍋濃味湯底好夾。
蝦滑
🦪新西蘭青口
🐟深海魚柳
台灣墨魚仔
🦐海蝦
🐙台灣墨魚仔
白雪雪黑魚仔好新鮮彈牙,打邊爐食夠鮮味。
台式小食
🥡台式小食
包括鹽酥雞、炸地瓜丸、甜不辣、炸午餐肉、麻辣鴨血、炸魚皮、炸花枝丸、炸黃金魚蛋。
麵食
🍜麵類
有王子麵、新竹米粉、烏龍麵。
🥤飲品
一排飲品凍櫃放滿罐裝飲品、汽水同埋牛品台式沖調茶:桂花烏龍茶、鳳梨烏龍茶、藍莓水果茶、洛神花茶、薄荷綠茶等等。
牛御品
📌冬天凍冰冰❄️打邊爐真係最合適,食到個人暖笠笠都唔願走。中午食到咁飽,夜晚個餐都唔洗食嚕
2024-12-22
$330 (Lunch)
甜品區
台灣墨魚仔
台式小食
麵食
牛御品
喺ISQUARE隔離就有一間超抵食嘅台式火鍋🍲滿足到啱晒天寒地凍想打邊爐嘅你😁🌼75分鐘午巿定食套餐 ($98)湯底五選一,包飲品區免費任飲,有多款冷泡茶選擇🥤每款定量肉套餐可以任選兩款肉類,有齊豬、牛、雞揀;包括美國牛胸腹/加拿大頂級牛板腱/西班牙栗飼豬五花/西班牙栗飼豬梅肉/花雕醉雞件雖然肉肉食晒無得refill,但自助區可以任食40多款火鍋配料、仲有台灣夜市熟食區,超級豐富;最驚喜嘅係佢仲有老火靚湯,湯料十分多🫢甜品除咗有雪糕糯米糍,仲有DIY區俾你自制綿綿冰🍧同芋圓,食得又玩得(沒有用餐優惠)
🌼75分鐘午巿定食套餐 ($98)
湯底五選一,包飲品區免費任飲,有多款冷泡茶選擇🥤

(沒有用餐優惠)
Other Info. : (沒有用餐優惠)