2021-10-01 1832 views
呢間任食火鍋已經食過好幾次 之前都想寫好評不過太懶無寫到 每次約fd係旺角想揀任食火鍋呢間一定係首選🌟 要記得提早訂位因為好full! 一開始店員好親切咁介紹湯底 佢推薦卜卜蜆煲 不過我哋想叫兩個湯底所以無試到 最後揀咗鴛鴦鍋+$20 好足料嘅湯底1.🍅蕃茄牛腩 - 幾濃郁 入面有新鮮蕃茄 薯仔 同好多舊牛腩2.🌶麻辣 - 無問我哋揀咩辣度 都好食嘅唔算太辣不過無咩麻味 入面仲有好多豬皮同豆卜 食物方面都好多選擇 有d其他店少見嘅食物 最推薦紫菜響鈴 我哋四個人total食左12個😂 仲有好多特色餃 試左黑松露蝦餃 韭菜餃同魚皮餃 每款都好大粒!丸類都有好多 最鐘意芝士墨魚丸 細細粒一咬入面真係有芝士噴出嚟 不過會辣親😂 每枱仲會送一個海鮮拼盆 有鮮蝦 帶子 魚片同蜆 d蜆好大粒 我食左兩三粒係甜嘅 不過fd話佢個粒有沙 服務方面都超好!除左一開始入門口reception 個位店員態度就一般 同我哋講嘢時語氣幾惡 之後有兩個fd填紙完紙仔無主動比返佢因為以為有人會黎收 點知佢行過黎點數個時發現佢哋無交就有少少大聲咁呼喝話要一入嚟就要交紙 但係其他店員都超級nice 上菜同收碟都勁快!

服務方面都超好!除左一開始入門口reception 個位店員態度就一般 同我哋講嘢時語氣幾惡 之後有兩個fd填紙完紙仔無主動比返佢因為以為有人會黎收 點知佢行過黎點數個時發現佢哋無交就有少少大聲咁呼喝話要一入嚟就要交紙 但係其他店員都超級nice 上菜同收碟都勁快!尤其是有個年輕d嘅男職員見到我哋個枱嘅湯底未到 已經不停咁話唔好意思好快黎架喇 仲不時行過會望下我哋有咩需要 其他同事都有主動過黎收碟 服務態度好好🌟🌟
2021-10-01
$280 (Dinner)