2024-07-09 650 views
一早約咗個舊朋友喺旺角MOKO食個早餐先返工,9:00am 嚟到,等咗2-3張枱就有位了,環境清靜,開放式的(open area) 氣氛唔錯🤩服務態度都可以,而且迅速上餐,食早餐最緊要要快,趕住返工😂👍我哋都叫咗兩個牛角酥煎扒早餐😋🥩早餐B - 香煎牛扒,炒滑蛋,焗茄子,牛角酥,咖啡:牛扒好薄,但咬落去又唔會韌,好腍,唔錯喎!炒滑蛋當然夠滑,焗茄子正常,牛角酥好鬆軟,好香牛油味,外脆內軟,配合整個早餐,吃得我們津津有味!咖啡唔錯,小編小糖,唔會太苦澀☺️🍗早餐C - 香煎雞扒,炒滑蛋,焗茄子,牛角酥,齋啡:雞扒的皮煎香了,有點脆,加上黑椒和鹽,把味道更加提升,雞肉亦都幾滑,容易切容易咬,配合雞扒的皮,淡淡油香😋其他都一樣,整體也是不錯的!齋啡沒糖也不太苦澀,純咖啡豆香,幾易入口!😛

🥩早餐B - 香煎牛扒,炒滑蛋,焗茄子,牛角酥,咖啡:

咖啡唔錯,小編小糖,唔會太苦澀☺️

齋啡沒糖也不太苦澀,純咖啡豆香,幾易入口!😛
2024-06-10
Type of Meal