2024-06-11
好耐無去樓上cafe, 朋友想搵個地方chill 下,行過金雞廣場見到呢個Station 3 樓上cafe, 入面環境舒適,大大張梳化,岩哂成班friend 玩board game🌼煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉意粉上面有好多塊煙三文魚,煙三文魚有濃濃既煙燻味,同忌廉,蕃茄醬的奶油香味和酸甜味好夾🌼黑松露帶子鮮菌燴意大利飯呢個意大利燴飯味道濃郁,意大利飯質地綿軟,吸收哂忌廉汁,加上帶子同埋雜菌,口感豐富🌼蜜糖雞翼雞翼大大隻,面頭有甜甜既蜜糖,入面雞肉充滿香草既香味🌼花茶系列食完呢兩款味道濃郁既主菜,岩哂飲返杯花茶解一解油膩感,我地叫左可人兒花茶同埋小天使花茶可人兒花茶有洋甘菊,歐薄荷,杞子,桂圓肉,可以幫助改善失眠,養肝明目小天使花茶有薰衣草,玫瑰花,茉莉花等等,可以幫安定情緒,舒解憂鬱🌼法國朱古力蛋糕&紐約芝士蛋糕朱古力蛋糕既朱古力味濃郁,加埋朱古力海錦蛋糕,口感軟綿。至於紐約芝士蛋糕就係另一種口感,芝士蛋糕口感紮實,濃濃既芝士味
🌼煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉
🌼黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
🌼蜜糖雞翼
雞翼大大隻,面頭有甜甜既蜜糖,入面雞肉充滿香草既香味
🌼花茶系列
可人兒花茶
有洋甘菊,歐薄荷,杞子,桂圓肉,可以幫助改善失眠,養肝明目
小天使花茶
有薰衣草,玫瑰花,茉莉花等等,可以幫安定情緒,舒解憂鬱
🌼法國朱古力蛋糕&紐約芝士蛋糕