2024-05-23 70 views
咁啱我去左旺角樓上嘅間餐廳 - 孖啡!呢度嘅環境好開揚,好適合同班朋友傾計、玩下桌游。食得嘢嘅時候可以好休閒。👥🎲我揀咗佢哋嘅晚餐套餐,只系$148,就可以食到好多款美味嘅菜式,仲附送$38以下嘅飲品。其中,佢哋嘅軟殼蟹黑松露意大利粉真系好好食。結合咗軟殼蟹嘅鮮味同黑松露嘅香氣,軟殼蟹外脆內嫩,配上香氣四溢嘅黑松露,味道真系好濃厚!食完之後仲會留低一陣陣嘅回味🦀🍝龍蝦湯,只系加$28。呢碗湯好濃郁,有龍蝦嘅香味,湯底鮮甜濃郁,令人心滿意足!🦞🍲牛角窩夫伴雪榚。加$42可以試下呢個甜點!夾住酥脆嘅牛角窩夫,再加埋涼爽嘅雪榚,甜而不膩,真系好開心!牛角窩夫外脆內軟,搭配雪榚嘅完美嘅甜點享受!🥐🍨另外叫多個小食拼盤同朋友一齊食,有齊雞翼,咖喱角,洋蔥圈,魷魚圈,沙律,大滿足Upgrade 埋士多啤梨奶昔奶昔以新鮮的士多啤梨為主要成分,搭配濃郁的牛奶和雪榚,口感滑順,味道清新甜美!

其中,佢哋嘅軟殼蟹黑松露意大利粉真系好好食。

2024-05-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner