2024-04-10 35 views
係旺角呢間Mobin 係墨西哥同西班牙fusion菜,係樓上如果唔係特登搵唔會知道有間cafe係度。cafe環境好chill好慢活,感覺係可以做成日果種,好啱同朋友黎食啲輕食傾下計。 1⃣️ 芝士蕃茄醬烤肉腸配MOBIN醃椰菜($85) 有啲德國菜feel☺️配上紫色醃椰菜,啱啱焗出黎可以拉到絲,好香~肉腸外皮帶脆,配上芝士同酸酸地既番茄醬,好食👍  2⃣️西班牙烤洋蔥薯仔5"原個蛋餅 配芝士烤蕃茄 ($115)(煙鮭魚+$30) 蛋餅夠厚,面頭有融化既芝士同番茄片🧀入面有洋蔥、薯仔,另外加左煙三文魚。切開果下仲有煙出🤩  3⃣️Basque Cheesecake($68) 去cafe一定要食個甜品先圓滿。芝士蛋糕配上雪糕,開心~  4⃣️發酵水果氣泡水($60) 好特別呢個,帶啲肉桂香,同埋飲到粒粒水果肉,有啲菠蘿味,係氣泡水好清爽好解渴!而且感覺好健康😄  5️⃣蜜桃冰茶($60) 蜜桃味道香甜,夏天飲啱曬~
1⃣️ 芝士蕃茄醬烤肉腸配MOBIN醃椰菜($85)
西班牙烤洋蔥薯仔5"原個蛋餅配芝士烤蕃茄
3⃣️Basque Cheesecake($68)
Basque Cheesecake
 去cafe一定要食個甜品先圓滿。芝士蛋糕配上雪糕,開心~
4⃣️發酵水果氣泡水($60)
5️⃣蜜桃冰茶($60)
蜜桃冰茶
蜜桃味道香甜,夏天飲啱曬~
Basque Cheesecake
蜜桃冰茶