2024-11-24
估唔到旺角金雞廣場25樓有間隱世cafe,餐廳顏色以白色為主題,好寬敞嘅空間,舒服嘅座位,感覺清雅簡潔🌿。呢度嘅Lunch set都好多選擇,而且仲好豐富(包主菜+甜品+飲品)我地就揀咗兩個set🍝香蒜白酒蛻肉意粉🍰New York Cheesecake 🍝煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉🥧Blueberry Cheesecake 小食🍗芥末單骨雞翼 (6隻)仲跟餐叫咗兩壺花茶🌸🫖🍵戴安娜- 有好香嘅紫玫瑰花 、紅玫瑰花、洋甘菊同 薰衣草,可以消除疲勞,鬆馳神經、可冶失眠,養肝明目,抗老化,真係最啱我😃🍵神仙 - 有清香嘅茉莉花,檸檬草,杞子同桂圓肉,最合適舒緩腸胃不適,頭暈,月經脹痛同想改善貧血嘅朋友!食物質素真係唔錯,估唔到咁高質,而且賣相好精緻,睇得出係用心製作,味道好好😋臨走嘅時候仲見到門口有大量嘅Board game同Card game,早走先發現。 原來呢度有咁多嘢玩,仲有包場服務,下次如果有生日party或者大型朋友聚會,呢度真係一個好好嘅選擇!🥳
我地就揀咗兩個set
🍝香蒜白酒蛻肉意粉
🍰New York Cheesecake
🍝煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉
🥧Blueberry Cheesecake
小食
🍗芥末單骨雞翼 (6隻)
仲跟餐叫咗兩壺花茶🌸🫖
🍵戴安娜