2022-08-15 620 views
今日係旺角Outing 行過見到有間酒吧幾特別🍻#LalaBar 又提供lunch set 就試試佢餐廳其實都好闊落 以為酒吧會好迫好嘈可能lunch嘅關係 唔太多客部份客人會喺度捉飛標🎯同埋都好靜 聽下歌幾舒服🎼對於無咩去酒吧既我 同想像真係唔同真係想黎飲返幾杯 瘋狂下😂煙三文魚忌廉白汁意粉$58🍜又係我最愛既白汁加煙三文魚🐟雖然每條意粉都掛滿忌廉汁 但可惜就無咩芝士味😞 好彩餐廳都有提供芝士粉加左之後個味好左好多😉碟意粉都加入左唔少嘅三文魚肉碎白汁配埋三文魚粒既增添口感唔錯既味道凍檸茶 +$2?🍋茶底唔錯都有3-4片檸檬🍋🍋🍋上次去間茶餐廳得1片檸檬😅以酒吧黎講都唔錯啦杯檸茶👍🏻額外提下呢度嘅女侍應眼大大幾靚之餘仲要好有禮貌❤️#旺角 #cafe#台式#聚會 #多國菜#打卡#新餐廳#朱古力#咖啡#薄餅#意粉#据扒#何文田#酒吧 #cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare #美食推薦 #美食日記 #美食攝影 #相機先食
今日係旺角Outing
行過見到有間酒吧幾特別🍻