2024-08-16
三百幾蚊魚子醬都任食‼️所有海膽菜式都用日本海膽‼️高質高質😍今次回本喇😂今次我對放題完全改觀🤭話說真係好耐無去放題 好耐之前去的放題order 既野食只比一半 上菜時間好耐 但又要趕住交檯🥲不如普通食餐飯仲好見朋友叫到我食呢間又再試試喇殿·大喜屋 門口位好寬敞 座位多 仲有好大隻達摩 好有日本feel下單可用QR code✨好方便而自助區提供凍海鮮(蝦,青口,翡翠螺)、沙律、大量水果(山竹、榴槤蓉都有!)前菜、熱食、點心、湯品、魚子醬都可以任點😳好誇張!!!刺身來了一個大拼盤油甘魚、拖羅、赤蝦、 甜蝦、帶子、北寄貝、三文魚、希靈魚😍😍全部厚切同埋新鮮‼️壽司及軍艦會比細米飯 份量剛好🤘🏻其他食品卷物串燒燒物、炸物、天婦羅創作料理麵鍋一品料理椰皇燕窩燉蛋白金蒜粉絲蒸扇貝鐵板鵝肝厚多士花雕浸鮑魚等等多到數唔曬!✨甜品軟雪糕、軟糖椰汁斑蘭奶凍及榴槤糯米糍包裝雪糕及雪條 (Movenpick、Haagen Dazs 及 Milk Top)✨飲品日本啤酒、清酒、梅酒、咖啡、凍飲品 (包括自家製花茶及酒類飲品等) 及熱飲等超過2,30款殿·大喜屋旺角太子道西193號帝京酒店2樓
所有海膽菜式都用日本海膽‼️高質高質😍今次回本喇😂
今次我對放題完全改觀🤭
話說真係好耐無去放題 好耐之前去的放題
見朋友叫到我食呢間又再試試喇
下單可用QR code✨好方便
沙律、大量水果(山竹、榴槤蓉都有!)
前菜、熱食、點心、湯品、
其他食品
卷物