2022-05-21
🚩GOGO為食坊估唔到旺角有個新地標,呢度成層都係食野,仲要一站式服務!無論中餐/西餐/台式/甜品都滿足到你哋嘅需要!裏面嘅裝修好闊綽,坐得好舒服,係高級版嘅茶餐廳~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈星洲炒米 $50星洲炒米嘅料好足,有蝦,火腿,芽菜,紅椒,炒得好香口惹味!不過就略嫌鹹咗少少,食開清淡嘅人可能會覺得重口左啲!🌈韓式辣味鍋貼 / 咖喱牛肉鍋貼 $40鍋貼一碟有四隻,性價比好似唔係咁高~不過鍋貼咬落爆汁,味道質素都唔錯😋建議大家食水餃$40有八隻!🌈水煮牛肉 $58水煮牛肉一放上枱就已經好香麻辣味!碗底裏面都放咗好多配菜,有青瓜/木耳/芽菜/芫荽。味道搭配得好好,不過如果多啲牛肉就更加好啦🌈養顏蛋白杏仁茶 $32杏仁茶裏面有好多蛋白,入口有好香濃嘅杏仁味,亦都食到一粒粒杏仁,真材實料打出嚟,絕對唔係落啲杏仁精就算🥹甜度控制得好好,為依餐飯畫上完美嘅句號~
🌈星洲炒米 $50
🌈韓式辣味鍋貼 / 咖喱牛肉鍋貼 $40