2017-10-31 235 views
同朋友聚餐gathering,有人推介呢間樓上cafe, 本身冇咩期望,點知食過之後真係好impressed!!一定要讚一讚餐廳就係信和隔離,非常方便黎到發現呢度地方好闊落呢張圓桌好啱大班人聚餐!叫左兩個餐,加$10可以有忌廉湯或沙律意外驚喜係個忌廉湯好!好!味!好重奶味好creamy好香!少有cafe既忌廉湯做咁有誠意咁足料!下次一定會encore!飲品叫王子,係三款果汁混合,味道好清新!不錯!蜜糖雞翼一客$58,有八隻真係好抵雞翼夠脆唔會太乾身,淡淡蜜糖味,正呢個意粉又係值得一讚非常足料!又係未食過一間cafe既蜆肉意粉係有咁多蜆肉!感覺老闆係對食物有要求有原則既人,所以先不惜工本落重料,務求令客人食到最好味食物又一足料之選!海蝦同帶子大大隻!好正見人人都食呢個芝士薯條,我地都唔執輸,精髓係個芝士醬,一啲都唔吝嗇,每條薯條都可以拉絲芝士,食到停唔到口最後要多件cake做完美句號真心佢連件cake都好有水準餅底好味,蛋糕唔會太甜,真係每樣食物我都好滿意而且呢度服務好好,店員主動推介食物,又唔會趕人走唔限時,見到好多人上黎叫party set! 下次好想試下我已經決定將呢間cafe成為
一定要讚一讚

餐廳就係信和隔離,非常方便
黎到發現呢度地方好闊落
呢張圓桌好啱大班人聚餐!

忌廉湯及沙律
叫左兩個餐,加$10可以有忌廉湯或沙律
意外驚喜係個忌廉湯好!好!味!

蜜糖雞翼
飲品叫王子,係三款果汁混合,味道好清新!不錯!
蜜糖雞翼一客$58,有八隻真係好抵
雞翼夠脆唔會太乾身,淡淡蜜糖味,正

香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意粉

呢個意粉又係值得一讚

黑松露海蝦帶子意大利飯

又一足料之選!海蝦同帶子大大隻!好正

芝士薯條

藍莓芝士蛋糕
最後要多件cake做完美句號
真心佢連件cake都好有水準
餅底好味,蛋糕唔會太甜,真係每樣食物我都好滿意

我已經決定將呢間cafe成為gathering list三甲
一定有下次
2017-10-29