2023-08-29
【旺角•Meowtini Cat cafe & Bar】✨meowtini_hk————————————————————————旺角貓cafe 林立 呢間cafe喺朗豪坊隔離睇完戲想坐低食下午茶嘅我 裝修木系設計 lunch set價錢大眾化 🍯|日式雞扒生薑烧飯|HKD 88雞肉質地嫩滑 無多餘脂肪 配上甘筍等蔬菜配搭 加上特製醬汁 日式滋味直捲入胃🍯|明太子忌廉意大利粉|HKD 108好大碟 粒粒明太子癡住意粉 麵質感柔軟易入口 亦加入菇菌及紫菜類別 口味大眾化 🍯|香煎西冷牛扒配黑椒烧汁|HKD 1587成熟嫩程度剛好 脂肪唔多 肉質結實得黎又容易入口 黑椒汁配襯得岩岩好 🍹|ice orange tea及passion fruit lemonade|HKD free & 20橙茶比較甜 真果肉感覺更真實 入口香甜熱情果梳打特飲 加上熱情果果肉混合 更能凸出果甜 加入梳打水中更展現出夏日風情
————————————————————————
🍯|日式雞扒生薑烧飯|HKD 88