大半年前去食質素係不錯的點知前幾日去食質素差咗好多🫠一樓係環境好靚嘅打卡餐廳但樓上完全係另一個環境👀係黑暗風格燈光不足(當日太多人就冇影到💦而且唔太夠冷氣越食越熱特別樓下仲熱🥵而買單的時候因餐廳嘅走廊不大,為免阻住其他食客,店員要求我地出門外比錢😟感覺真係不太好 聽人講好似轉咗手??但整體質素真係搞唔掂😩🔺芝士焗西蘭花🥦 $58上一次我超鍾意仲要一個人哂今次真係唔同哂🥲西蘭花超大舊食用十分不方便,芝士唔算好多,忌廉偏水🤲🏻🔺香脆紐約薯條 $48薯條就好難會伏嘅😹即炸好脆再加上粗薯係不錯的~🔺青口忌廉汁意大利飯 $128全晚第二伏嘅嘢🫸🏻意大利飯可以講係冇味,仲要食到麵粉味,真係食兩啖已經不太想食🫠而青口都大隻嘅就正常~🔺千島海鮮薄餅🍕$128最伏絕對係pizza🙂‍↕️餅皮好燶邊邊位苦!!再加上餅皮咬口硬加0脆😕而海鮮係有腥味最好食係菠蘿,芝士奶羶味好勁真係不太行🫦🔺黑松露野菌意大利飯 $118全晚最正常嘅主食👀黑松露味好濃郁,飯口感正常只係偏單調🔺龍蝦汁蟹肉意大利粉 $108龍蝦汁不算好濃,蟹肉存在感不算太大🦀意粉偏硬身,正正常常嘅龍蝦汁意粉🍝但份量真係頗少每人一啖已經冇晒😿🔺卡邦尼意

🔺芝士焗西蘭花🥦 $58

🔺香脆紐約薯條 $48
薯條就好難會伏嘅😹即炸好脆再加上粗薯係不錯的~

🔺青口忌廉汁意大利飯 $128

🔺千島海鮮薄餅🍕$128

🔺黑松露野菌意大利飯 $118
全晚最正常嘅主食👀黑松露味好濃郁,飯口感正常只係偏單調

🔺龍蝦汁蟹肉意大利粉 $108

🔺卡邦尼意大利粉 $78
主打靠煙肉香氣為主,忌廉不重但勝在唔會覺得滯🙌🏻意粉同樣係偏硬啲同份量不多

🔺Mocha $38
正常質素~

🔺椰林飄香 $38
呢杯冇影到但警世千祈唔好嗌☠️飲品係有椰子,牛奶同菠蘿果汁喺入邊~但飲落係嘔吐物的味道🤢真係不行