2023-11-06 101 views
約咗朋友喺旺角食飯,見到依間放題都好多好評😍所以決定一試😊 我哋五點幾去到,侍應告知我們只要7:20pm前離座就可以有七折優惠。二百幾蚊就可以食到咁高質嘅放題真係好抵😎環境佈置好似韓國地道燒肉餐廳,要讚嘅係通風系統唔錯,食完出嚟都唔會覺得個身好臭🤣食物方面選擇真係好多好多,燒肉點少得豬頸肉😗豬頸肉夠Juicy,燒完仍然keep住軟嫩多汁,另外海鮮之中,最滿意就係大蝦🍤,大隻就唔使講,肉質好爽彈😃真係要一隻接一隻,停唔到口。不過全晚我最推介都係水冷麵,冷麵質地煙靭,調味酸酸甜甜,好啱我口味。整體嚟講,二百幾蚊可以試到咁多款食物,真係好抵食,所以一定會再幫襯。