2023-07-06 171 views
一入到餐廳,因為有陽光直接照入,有好溫暖舒服嘅感覺,我哋簡咗窗邊位坐,更感悠閒relax,心曠神怡,係假日去放鬆食野Chill下嘅好去處!🌟 墨西哥香烤雞翼(微辣)(6隻)$85一碟6隻,兩人份量岩岩好☺️ 雞翼烤得好香,外皮香脆,雞肉嫩滑可口,味道有點點甜味外,更帶點微辣,好惹味!雞翼上面仲放咗酸椰菜,有埋沙律醬,酸酸地,更開胃!🌟 NOT CLASSIC BELT $115呢款Belt好足料!面層嘅麵包外圍圍住左芝士脆片,芝士食落好脆口,唔會有好膩嘅感覺,麵包就好鬆軟。中間有煎香左嘅煙肉同流心蛋,配埋餐廳特調醬汁,整體口感好豐富,好滋味!配菜仲有埋生菜、蕃茄及墨西哥脆片,相當豐富!🌟 MOBIN香烤香蕉花生醬甜脆餅 $108一嚟到已經好吸睛,賣相好靚😋!最上層有雲呢拿雪糕,雪糕側邊有好多舊香蕉,面頭灑咗啲粟米片碎,再有朱古力+花生醬!而最底層有甜脆餅,係用墨西哥粟米薄餅加焦糖烤出黎,烤得好金黃香脆!切開甜脆餅後,裡頭仲有粒粒多士。整體嚟講,口感好多層次,好豐富,個人最鐘意係用香蕉+雪糕+多士粒+甜脆餅一齊放入口,超好味,超滿足!最緊要係唔會太甜,食到好膩,好食!順帶一提,有朋友生

🌟 墨西哥香烤雞翼(微辣)(6隻)$85

🌟 NOT CLASSIC BELT $115

🌟 MOBIN香烤香蕉花生醬甜脆餅 $108
順帶一提,有朋友生日嘅話,餐廳更會送上生日牌仔☺️好貼心!

🌟 琴蕾-青瓜青檸氣泡水 $60
青瓜味濃,好Fresh嘅感覺,好飲,可以解膩。

🌟 蜜樹茶(無咖啡因)$55/Pot
有蜜糖香味,但唔甜,感覺好特別,食飽飲啖好舒暢,飲完一壺,忍唔住叫侍應再幫手加熱水加多壺飲,好養生嘅感覺🤣!