2023-01-16
1969 views
//<CAMPSITE>旺角朗豪坊新開左一間camping主題嘅餐廳⛺️⛺️成間餐廳好大,作為都坐得幾舒服🧎🏻♀️🧎🏻♀️星期六夜晚七點都唔使等位🤩🤩——————————鑄鐵鍋煙燻雞飯 $158一上枱已經覺得好吸引🫶🏻🫶🏻有一隻大雞髀同雞翼,食落有啲messy🤣🤣 佢嘅感覺有啲似用光波爐處理,雞皮係乾身冇咩油🧐🧐 雖然啖啖雞肉,但係唔算好滑~ 佢有炒飯底,飯底有蕃茄味🤤🤤——————————芝士焗管麵 $150Mac n Cheese有啲over-priced🤑🤑 食落好邪惡好好食,芝士味好香~如果可以用粗管面就更加好,會更加有口感更加滿足🤨🤨——————————營火朱古力棉花糖夾餅 $88呢個好有camping feel⛺️⛺️ 個火係燒啲whisky😆😆 好容易燒燒下成粒棉花糖着火🔥🔥餅乾係椰子餅🥥🥥 小編覺得一般,成個組合有啲太甜🤪🤪 但係幾好玩的~~——————————Iced Flat White& Iced Latte @$48兩杯都係nutty🥰🥰 aftertaste 有一陣果仁味~兩杯都幾好飲,幾香滑🤤🤤——————————評分:7/10地址:旺角亞皆老街8
<CAMPSITE>
旺角朗豪坊新開左一間camping主題嘅餐廳⛺️⛺️
成間餐廳好大,作為都坐得幾舒服🧎🏻♀️🧎🏻♀️
星期六夜晚七點都唔使等位🤩🤩
鑄鐵鍋煙燻雞飯 $158
芝士焗管麵 $150
營火朱古力棉花糖夾餅 $88
評分:7/10
地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓15-17號舖
營業時間:星期日至四 11:00~22:30
星期五至六 11:00~23:00
#campsite #旺角cafe #旺角美食 #旺角 #camping #hkcafe #cafehk #cafehopping #香港美食 #香港必食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodshare #hkfoodlover #🐷🐤旺角 #🐷🐤cafe