2022-06-07 196 views
今次同小朋友黎旺角 呢間寵物友善餐廳,呢度有啲打卡位俾主人同寵物影下相,主人們可以係寵物沖涼扮靚靚嘅期間食住嘢等, 扮完靚靚仲可以即場打卡📷。呢度有好多個打卡位都好靚, 我嘅小朋友好鍾意呢個寵物友善波波池、花花吊椅、 霓虹燈寵物主題打卡位同 車車打卡位。 呢度除咗有主人餐仲有寵物餐, 仲可以買下嘢。講返啲食物先,今次我order咗香烤春雞伴薯菜 , 經過烤焗嘅配菜, 香烤春雞都皮脆,雞脾位肉嫩, 配上檸檬同香草,覺得幾清新,都幾欣賞呢隻香烤春雞 .另外我order咗一份 滑蛋旋風鰻魚飯 俾小朋友, 賣相靚加上橙色蟹子粒粒同黑白芝麻, 食咗之後非常有驚喜地講我知原來蛋入面係一層鰻魚再一層飯。 個飯份量都好足,蛋係嫩滑, 鰻魚都好入味!.嚟呢度食嘢我哋仲有一個目的,其實係想見下不定期出現嘅🦜鸚鵡店長,可惜今次遇唔上,下次應該會再黎.