2023-12-29 11 views
喺旺角附近做嘢搵咗個地方食lunch,我同同事一人叫咗一個午市主食餐,追加左啲配料,質素幾有驚喜!食物:牛肉野菜鍋 $72一人鍋來講份量都好豐富,除咗有唔少肥牛之外,亦都有好多配菜例如芋絲、雜菇、娃娃菜,肥牛肉味同脂肪味比例唔錯,肉味香濃,湯底甜甜地,有少少似壽喜燒,淥蔬菜食好好味😋我哋仲追加左兩樣嘢,加$10有 生雞蛋,而加$15 轉稻庭烏冬(一個),亦都可以選擇叫半份烏冬~御燒特級牛小排 $158呢個相當有驚喜!牛小排肉味超香濃,而且好新鮮,食落去唔會太油膩,餐廳好細心,會比一舊牛脂肪,落牛肉之前用脂肪掃一掃石板,冇咁易癡底👍🏻😌+$22 有紫菜味素飯+流心蛋+麵豉湯/汽水,蘇飯配牛肉食真係一流🙈餐廳環境:簡約嘅裝修,地方雖然唔係好大,環境整潔,座位都寬闊嘅~服務質素:店員有禮貌、細心,會留意我哋仲有冇火,又會細心提醒我哋要小心熱👍🏻

食物:
牛肉野菜鍋 $72

御燒特級牛小排 $158

餐廳環境:

簡約嘅裝修,地方雖然唔係好大,環境整潔,座位都寬闊嘅~

服務質素: