2022-10-11
2017 views
❤️💚🧡任食麻辣煲任食和牛肉🌶️仲有小龍蝦初初收藏呢間餐廳係因為佢哋可以瘋狂任食麻辣鍋,有鮑魚雞鍋、酸菜魚、水煮魚、烤魚,食完一鍋可以再order新口味🤣唔似坊間某啲餐廳只限同款口味追加😤坐低之後,店員仲心急過我😂爭取時間 即刻問我想食咩煲,佢哋效率超高😧好快有得食!❣️3小時任食放題❣️ $288除咗可以任食鍋物,仲有任食小食、點心、火鍋料、小龍蝦等等😝❤️重慶烤魚鍋❤️辣度可以自己選擇,食得辣嘅朋友仔可以好似我咁揀中辣或者大辣🌶️烤魚等候時間會耐啲,不過係值得嘅!🥰因為皮真係烤得好香,而且湯底到滲透晒喺魚肉入邊,好惹味!魚肉嘅份量都幾多,好容易起骨,食落口啖啖肉!🐟🧡魔鬼醬鮑魚雞鍋🧡估唔到佢鮑魚嘅份量都唔少,仲唔係迷你鮑魚添!😏鮑魚彈牙口感過癮,魔鬼醬汁雖然辣但係唔刺激🌶️雞肉嘅份量好多,雞肉一啲都唔乾柴,係嫩滑嘅雞肉呀!🐥💚難忘酸菜魚鍋💚酸菜魚夠酸夠辣,真係好醒胃!🐟魚肉嘅份量一樣都係咁多,望落雪白嘅魚肉其實已經吸晒湯底嘅精華,酸爽味伴隨滑溜口感喺口腔游走,真係令人食完一鍋再一鍋!🍲🤎火鍋配料🤎火鍋小籠包-小籠包外皮煙韌,內餡爆汁澳洲M5和牛-任食嘅和牛,質素都幾高山水豆腐-滑溜又有豆香味,好好
任食麻辣煲任食和牛肉🌶️仲有小龍蝦
❣️3小時任食放題❣️ $288
除咗可以任食鍋物,仲有任食小食、點心、火鍋料、小龍蝦等等😝
❤️重慶烤魚鍋❤️
🧡魔鬼醬鮑魚雞鍋🧡
💚難忘酸菜魚鍋💚
🤎火鍋配料🤎
火鍋小籠包-小籠包外皮煙韌,內餡爆汁
澳洲M5和牛-任食嘅和牛,質素都幾高
山水豆腐-滑溜又有豆香味,好好味
🤍小食🤍
藤椒手撕雞-雞肉嫩滑,藤椒開胃
麻辣爽豬耳-豬耳爽脆又彈滑,麻麻辣辣好過癮
💜點心💜
黑糖蜂巢糕-空氣感足夠,黑糖甜甜蜜蜜
千層薑汁糕-層次分明,薑汁味足夠
❤️麻辣小龍蝦❤️
麻辣味道好入味,唔會太過刺激,但係就好上癮🦞
💙飲品💙 任飲
以罐裝飲品為主,選擇都唔少😆
依度環境真心唔大,長期爆座🥹唔建議walk-in…(繁忙時段有機會等2個鐘)我係提早咗一個星期訂枱嘅😆所以好快有得坐!呢度嘅服務態度都幾好,除咗效率高仲好關心食客夠唔夠食🤣就嚟last order嘅時候,店員仲問我哋使唔使加多個鍋😂 BTW記得save post,方便向店員查詢有關菜式啦❣️
📍麻辣小聚
📍旺角彌敦道575號Ladder Dundas6樓