2024-08-22 817 views
2訪申子居酒屋 。之前晚飯食過已經知道佢係一間高質嘅日本料理, 知道中午時間會有 午市套餐供應所以今日約朋友嚟試下。見到餐牌佢嘅午市套餐 買一送一, 叫一份午市套餐送一個丼飯 好吸引,我哋叫咗個 牛肉壽喜燒及親子丼, 每份午餐佢都會跟 一個麵豉湯、沙律、前菜,好豐富,另外我地再加左個小食一口芝士黑豚卷。牛肉壽喜燒:牛肉嘅份量都唔少,牛肉軟稔加上鍋裏面多種配菜, 食得好滿足。一口芝士黑豚卷:一客有3粒,外皮酥脆, 一口咬落去 豚肉 多汁加上三重芝士口感多重享受。親子丼: 親子丼入面係三文魚同三文魚籽配搭, 三文魚色澤均勻肥美鮮甜, 加上三文魚籽盡顯鮮味。

• 壽喜燒定食