2020-11-21 84 views
🐈:好耐都冇食雞煲啦😍😍,仲要係好重麻辣味既雞煲!呢間既野食選擇都幾多,除左煲底既選擇多,牛既選擇都算多。整體黎講都高質既,全場都keep住爆滿。另外值得一提就係侍應生既服務態度超級好,又細心又有耐性亦都好主動咁照顧客人👍🏻。———————————————🌟煲底-麻辣雞煲(中辣) $𝟷𝟷𝟾配料同一般既雞煲差唔多,比較特別嘅係佢有原粒蒜頭😍,我最愛!雞件好滑好多肉好新鮮🥰,份量唔少,食到超飽🤣!中辣好刺激,正。無咩可以挑剔。𓂀推介度:10/10_🌟頂級安格斯肥牛(小) $𝟷𝟿𝟾本身想叫近江牛,但賣哂😢。但侍應生好好,主動問我地鍾意咩口味最後就推介我地食安格斯肥牛。雖然係(小),但份量都幾多,好抵食。呢款牛唔錯,脂肪分布平均,如果你唔怕肥嘅話,推介你試!😆𓂀推介度:8/10_🌟黑松露鮮蝦餃 $𝟾𝟾一碟有六粒,蝦肉新鮮,黑松露味重,夠大粒,唔錯👍🏻。𓂀推介度:7.5/10_🌟手打牛丸 $𝟻𝟾淨係睇相都睇得出佢係新鮮手打牛丸,牛味重,淥熟左之後嘅肉質會似牛肉球,好食!𓂀推介度:8/10

———————————————
中麻辣雞煲

🌟煲底-麻辣雞煲(中辣) $𝟷𝟷𝟾
𓂀推介度:10/10

_
頂級安格斯肥牛(小)

🌟頂級安格斯肥牛(小) $𝟷𝟿𝟾
𓂀推介度:8/10

黑松露鮮蝦餃

🌟黑松露鮮蝦餃 $𝟾𝟾
一碟有六粒,蝦肉新鮮,黑松露味重,夠大粒,唔錯👍🏻。
𓂀推介度:7.5/10

手打牛丸

🌟手打牛丸 $𝟻𝟾
𓂀推介度:8/10

中麻辣雞煲
頂級安格斯肥牛(小)
黑松露鮮蝦餃
手打牛丸