ᵕ̈ 明太子奶油年糕 $𝟗𝟐好似烏冬咁既韓式年糕好特別!! 食落係煙靭彈牙既,都幾掛汁,每條年糕都沾滿咗明太子醬(◍ ´꒳` ◍)ᵕ̈ 鮑鮑高昇飯卷 $𝟏𝟐𝟖韓式飯卷食就食得喇,有鮑魚喺面既真係少見ʚ˃ ᵕ ˂ ɞ 飯卷既材料都幾豐富,上面仲有一層帶微微辣既𝗸𝗶𝗺𝗰𝗵𝗶醬,鮑魚係迷你版既不過都幾新鮮爽彈~ᵕ̈ 蛇麽都要韓式煎餅拼盤 $𝟏𝟐𝟐呢個煎餅拼盤好吸引,一次過可以試唒唔同既煎餅,首先有最傳統既韓式蔥煎餅,跟住有大蝦、冬菇、翠玉瓜同矮瓜既蛋煎餅,一定要點埋佢附上鹹鹹酸酸既醬汁!ᵕ̈ 蛇年喜有柿你窩夫 $𝟏𝟑𝟖呢個絕對係今日餐飯既𝗺𝘃𝗽!! ≽^ ⦁ ⩊ ⦁ ^≼佢地逢有特別節日就會推出新系列既甜品,上次我都黎試過佢地既開心果味窩夫,今次呢個就係以柿為主題既窩夫黎,窩夫本身焗到啲邊邊好脆身,而入面就仲係濕潤有蛋香既,配埋啲餅乾碎同紅莓一齊食口感更加多層次,佢地仲好有心思咁整咗個扮係柿餅既忌廉糯米糍做配料,像真度好高!! 倒埋佢地既柿味醬汁一齊食感覺冇咁膩,整體黎講佢地既窩夫真係好出色!ᵕ̈ 柿事連連柿子綠茶(凍) $𝟓𝟖淡淡既柿醬配上清香既綠茶,加埋上面輕盈既奶蓋,幾解膩ᵕ̈ 橘子咖啡(熱)
ᵕ̈ 明太子奶油年糕 $𝟗𝟐

ᵕ̈ 鮑鮑高昇飯卷 $𝟏𝟐𝟖

ᵕ̈ 蛇麽都要韓式煎餅拼盤 $𝟏𝟐𝟐

ᵕ̈ 蛇年喜有柿你窩夫 $𝟏𝟑𝟖
呢個絕對係今日餐飯既𝗺𝘃𝗽!! ≽^ ⦁ ⩊ ⦁ ^≼

ᵕ̈ 柿事連連柿子綠茶(凍) $𝟓𝟖
淡淡既柿醬配上清香既綠茶,加埋上面輕盈既奶蓋,幾解膩

ᵕ̈ 橘子咖啡(熱) $𝟓𝟖
帶有微微橙香既𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲!男朋友都話覺得幾特別,冇咗熱咖啡嗰陣苦澀味( ˃᷄˶˶̫˶˂᷅ )