2022-07-05 27 views
今日行完金魚街買左啲寵物野之後行左一去朗豪坊附近,等到佢放工之後就一齊去醫肚。今晚想食西餐😋,一睇OpenRice 附近餐廳就見到呢間,上到去見到環境唔錯👍🏻,好relaxe ,可以chill 住食叫左個小食同Main 加左做餐, 兩個人食夠晒數,又有餐湯同野飲韓式雞翼($78)炸得剛剛好,外面脆入面有肉汁唔會好乾,汁另上,可以按照自己口味去沾幾多。煎鵝肝牛肉漢堡($178)仲要有埋沙律同薯條🍟,份量好足,但啱啱冇晒漢堡,店員問我哋轉唔轉法包,我呢個法包控實話好啦😝發現原來鵝肝同牛肉都好夾法包,真係開心大發現,無啦啦有個Special Menu😋鵝肝同後日嘅味都好濃,煎到剛剛好PS. 薯條係炸得夠脆既另外加咗錢,叫一個特飲,朱古力奶昔,超濃朱古力味🍫推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):8⭐️環境(10⭐️滿):8⭐️賣相(10⭐️滿):9⭐️味道(10⭐️滿):8⭐️價錢(10⭐️滿):8⭐️服務(10⭐️滿):8⭐️地點(10⭐️滿):9⭐️[Romanne Leisure Food Concept (砵蘭街) (旺角)]地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓#旺角美食 #西餐

PS. 薯條係炸得夠脆既

另外加咗錢,叫一個特飲,朱古力奶昔,超濃朱古力味🍫

推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻
服務(10⭐️滿):8⭐️
地點(10⭐️滿):9⭐️

地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓

#旺角美食 #西餐 #chill住食

#晚餐 #晚餐吃什麼 #晚餐時間 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #foodiehk #foodiegram #foodiehkig #foodies #foodiesofinstagram #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #winsomelai